20 Ιουν 2013

Όταν νικάς σκληρούς μηχανισμούς του συστήματος Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ


Δήλωση Νανάς Νταουντάκη


Όταν νικάς σκληρούς  μηχανισμούς του συστήματος -που σε πολεμάνε μέχρι θανάτου -και εσύ στέκεσαι όρθιος Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ.

Υποκλίνομαι και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους γενναίους συναδέλφους που μπήκαν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό μας – αψηφώντας συκοφαντίες, πιέσεις, εκβιασμούς, απειλές, ταξίματα και το συνεχές πριόνισμα εμπιστοσύνης στην αποτελεσματικότητα του αγώνα μας.

Υποκλίνομαι και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους γενναίους συναδέλφους που μας ψήφισαν και μας στήριξαν με όλους τους τρόπους τιμώντας με τον τρόπο τους τον αγώνα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ, κόντρα στο εμπόριο ελπίδας και το φόβο.

Συνάδελφοι
Η παρουσία μας στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ θα θυμίζει σε όλους ότι ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ όσο και αν μοιάζει προς στιγμή να επικρατούν -κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

 Ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

.. Όπως πάντα..

Νανά Νταουντάκη

1 σχόλιο:

  1. Με ανανεωμένες δυνάμεις και πίστη στον μαχητικό συνδικαλισμό θα συνεχίσουμε . Τα προβλήματα ειναι βουνό. Το πάθος μας για την επίλυση τους ασβηστο.Ορθιοι θα ειμαστε πάντα εκεί.Αυτό ειναι και υπόσχεση και δέσμευση. Στ. Χοιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει για μάς