18 Ιουν 2013

Να παραμείνουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Να παραμείνουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και να συνεχίσουν την προσπάθεια για «ζωντανή δημόσια τηλεόραση» αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν την Τρίτη.

Το κλίμα είναι θολό και οι εργαζόμενοι προσπαθούν να διερευνήσουν τι ακριβώς σημαίνει για το εργασιακό τους μέλλον η απόφαση του ΣτΕ.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων εκφράζουν επιφυλάξεις και σκεπτικισμό σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ, αφού ούτε το σήμα της ΕΡΤ έχει επανέλθει ακόμα, ούτε έχουν ακυρωθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και η ΚΥΑ, δεδομένα που θεωρούν ως απαραίτητες προϋποθέσεις για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Καλούν επίσης τους πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθειά τους για μια ανεξάρτητη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

«Δεν δεχόμαστε εκκαθαριστές, δεν δεχόμαστε διοικήσεις που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, εμείς συνεχίζουμε με ανοικτή την ΕΡΤ -με τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους- για να  ολοκληρώσουμε τη νίκη, που σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα με την καθοριστική βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου γι' αυτό θα βρισκόμαστε και αύριο εδώ και όσο χρειαστεί  όλοι μαζί, στο Ραδιομέγαρο» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Πηγή: in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς