11 Οκτ 2009

Ραδιόφωνο Αλφα: Απολύσεις με...ευχαριστίες

Με νέες «εθελούσιες» απολύσεις σφραγίζεται η νέα εποχή της…Αναγέννησης στον Άλφα. Στo ραδιόφωνο αυτή τη φορά.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, σε μια μεγάλη συγκέντρωση εργαζόμενων στο γνωστό αμφιθέατρο της Κάντζας,( όπου οι ιθύνοντες επιμένουν να γίνονται οι συνελεύσεις για να μην …διαταράσσεται ο εργασιακός χώρος από τα Σωματεία) ο κ. Κοντομηνάς και τα στελέχη παρουσίασαν τον καινούργιο αλλοδαπό σωτήρα Κρίστοφ Μάινους, στη θέση του Ρικ Σπίνερ. Που είπε ότι το πρόγραμμα- το ψυχαγωγικό γιατί για το ενημερωτικό δεν αναφέρθηκε λέξη..- θα είναι «ελαφρύ και διασκεδαστικό». Όλοι άφηναν να εννοηθεί ότι ο Σπίνερ δεν τα έκανε σωστά τα πράγματα και τώρα, θα είναι διαφορετικά. Η όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κοντομηνάς «μετά τον μεσαίωνα έρχεται η αναγέννηση».

Ε, λοιπόν, ήρθε. Και τι αναγέννηση…

Με εφτά «εθελούσιες» την περασμένη Τρίτη στο ραδιόφωνο του Άλφα και άλλες πέντε η έξη απολύσεις στα σκαριά από την Παρασκευή το μεσημέρι.
Στην πρώτη ομάδα είναι εργαζόμενοι με μισθό και στη δεύτερη, με συμβάσεις έργου αορίστου χρόνου. Μέλη ή υποψήφια μέλη της ΕΣΗΕΑ και άλλων Σωματείων.

Η δικαιoλογία: Ο σταθμός θα μετατραπεί σε ‘ΘΕΜΑ FM».

Το καταπληκτικό: Η- επίσης γνωστή από το παρελθόν- κ. Παρίση που το ανακοίνωσε στους εργαζόμενους, τους ζήτησε να παραιτηθούν (για τόσο χαϊβάνια μας θεωρούν) αλλιώς από τη Δευτέρα (δηλαδή αύριο) θα γίνουν απολύσεις.
Το ακόμη καταπληκτικότερο: Στη σύμβαση που τους δίνει να υπογράψουν υπάρχει φράση «ο συνεργάτης ευχαριστεί την εταιρεία».

Μάθανε ότι…η ΕΣΗΕΑ ομφαλοσκοπεί, πλακώσανε κι οι μάγκες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς