6 Ιουν 2013

ΠΣΑΤ: Αποφάσεις Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου

Υπόθεση Τάσου Βακαλόπουλου

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ασχολήθηκε στη συνεδρίαση του της 5ης Ιουνίου 2013 με την καταγγελία του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακού κατά του συναδέλφου Αναστασίου Βακαλόπουλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο συνάδελφος παραποίησε την δεύτερη διαπίστευση που είχε χορηγηθεί στην εφημερίδα ΑΥΓΗ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 31ης Μαρτίου 2013 Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ και αντί του εντεταλμένου Στέφανου Κτιστάκη. προσπάθησε να πετύχει την είσοδο στο γήπεδο της συνοδού του κ. Ρουφηχτού.


Παρότι, το Πειθαρχικό Συμβούλιο ζήτησε την τοποθέτηση του συναδέλφου για το περιστατικό δεν εμφανίσθηκε, ούτε απέστειλε με υπόμνημα τις θέσεις του.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο θεωρώντας ως ισχυρή και τη μαρτυρία του Α΄ αντιπροέδρου του Συνδέσμου συναδέλφου Αντώνη Αντωνόπουλου, που βρισκόταν στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης την συγκεκριμένη ημέρα αποφασίζει:

Την τιμωρία του συναδέλφου με ένα μήνα διαγραφή από τα μητρώα του Συνδέσμου με υποχρέωση ανάρτησης της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η ποινή όπως προβλέπεται εκ του καταστατικού έχει διετή ανασταλτικό χαρακτήρα.

Υπόθεση ΣΚΑΪ radio

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο ασχολήθηκε στη συνεδρίαση της 5ης Ιουνίου 2013 με την καταγγελία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου κατά του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ για τη μη τήρηση της 15λεπτης στάσης εργασίας που είχαν προκηρύξει από κοινού ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ στη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της 29ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Παρότι, εκλήθη να δώσει διευκρινίσεις για τη στάση του σταθμού ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος Αριστοτέλης Παπαπάνος δεν παρουσιάσθηκε, ούτε κατέθεσε εγγράφως τις θέσεις του. Επιπρόσθετα, όπως αναφέρεται και στην καταγγελία του Συνδέσμου, μεταξύ των συναδέλφων που έχουν δεχτεί επιθέσεις ήταν και ο Γιώργος Τσελίκας που εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

Ως εκ τούτου, τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν οποιοδήποτε ελαφρυντικό στην πρακτική του σταθμού ο οποίος παραβίασε τη στάση εργασίας όσον αφορά στην μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού.

Τα μέλη του Συμβουλίου αποφάσισαν την επιβολή:

-          Διαγραφής ενός μήνα από τα μητρώα του Συνδέσμου στον διευθυντή του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΙ Αριστοτέλη Παπαπάνο με υποχρέωση ανάρτησης της ποινής στους χώρους εργασίας. Η ποινή, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συνδέσμου, έχει διετή ανασταλτικό χαρακτήρα.

Επίσης, τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου αποφάσισαν να καλέσουν τον συνάδελφο Νίκο Παγκάκη, επιφορτισμένο με τη μετάδοση του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα, όπως δώσει διευκρινίσεις την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 και ώρα 15.00μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου. Ο συνάδελφος σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας του μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του και εγγράφως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς