13 Ιαν 2012

Αγωγή της ΕΤΙΤΑ κατά της Τ. Στεφανίδου

Φαίνεται ότι η Τατιάνα δεν έλαβε το μήνυμα που της είχαν στείλει και έτσι θα βρεθεί αντιμέτωπη με με αγωγές. Η παρουσιάστρια λοιπόν αν και είχε λάβει προειδοποιητική ανακοίνωση από την ΕΤΙΤΑ δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να έχει τώρα να αντιμετωπίσει την αντίδραση των τεχνικών. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των τεχνικών ήδη οι αγωγές και οι καταγγελίες έχουν πάρει το δρόμο τους.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
"Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας για τη εκπομπή του STAR CHANNEL «ΜΙΛΑ» κάναμε αναφορά για αγωγές και καταγγελίες, που ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους, για το γεγονός ότι προβάλλονται ολόκληρα θέματα που δημοσιογράφοι και συμπαρουσιάστριες της εκπομπής, χωρίς να έχουν το νόμιμο δικαίωμα και την απαραίτητη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, κάνουν τους οπερατέρ και τα πλάνα τους προβάλλονται στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης ανακοίνωσής μας και η συγκεκριμένη εκπομπή πρόβαλε εκ νέου πέντε βίντεο με τέτοιου είδους πλάνα. Αυτή η προκλητική στάση της εκπομπής της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου προς όλους εμάς τους τεχνικούς και η πλήρης απαξίωση που δείχνει για την δουλειά μας πρέπει να πάψει άμεσα.

Γι αυτό λοιπόν πληροφορούμε τα μέλη μας, την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL καθώς και τους υπεύθυνους της εκπομπής της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου «ΜΙΛΑ», πως την επόμενη φορά που θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού πλάνα που δεν έχουν τραβηχτεί από νόμιμο τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά από άσχετους με το αντικείμενο ανθρώπους, χωρίς να έχουν στην κατοχή τους την απαραίτητη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, την αμέσως επόμενη ημέρα θα υπάρξει στάση εργασίας στο σταθμό τις ώρες που προβάλλεται η συγκεκριμένη εκπομπή.

Ίσως ο εμπνευστής αυτής της «φαεινής» ιδέας, που αντικαθιστά τους επαγγελματίες οπερατέρ τόσο εύκολα, να έχει και άλλες παρόμοιες ιδέες, για το πώς θα μπορέσει να αντικαταστήσει και τους υπόλοιπους τεχνικούς που δουλεύουν σε άλλες ειδικότητες, για να βγει άρτια η εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου στον αέρα. Άλλο ένα τέτοιο βίντεο και θα το μάθουμε…

Συνάδελφοι! Παραμένουμε όλοι σε εγρήγορση!!!"

planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς