6 Ιουν 2013

Οι προϋποθέσεις για την απασχόληση των ανέργων στις αρχαιρεσίες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  


Η Εφορευτική Επιτροπή καλεί τους άνεργους συναδέλφους, που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων καταστατικών οργάνων στην ΕΣΗΕΑ, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στην κα Μαίρη Γρίβα (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος τηλ.: 210-3675504).

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά σε τριάντα πέντε (35) συνολικά ανέργους και για τους δύο γύρους των αρχαιρεσιών.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όσοι συνάδελφοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των ανέργων της Ένωσης και δεν συμμετείχαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Με απόφαση του Δ.Σ. είκοσι (20) άνεργοι θα απασχοληθούν επί τριήμερο δηλαδή στις 18, 19 και 20 Ιουνίου 2013 στον α’ γύρο των εκλογών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι το πέρας της διαδικασίας. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες θα απασχοληθούν δέκα πέντε (15) άνεργοι επί τριήμερο και με τις ίδιες συνθήκες, δηλαδή στις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2013.

Η αμοιβή τους, όπως ορίστηκε από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ανέρχεται στο ποσό των 75 € ημερησίως κατά άτομο, ποσό που ισχύει και για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους τριάντα πέντε (35) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 στις 13.30.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να είναι παρόντες στη διαδικασία της κλήρωσης, καθώς ταυτόχρονα θα κληρωθούν και για το εκλογικό τμήμα, στο οποίο θα εργαστούν.

Να τονιστεί ότι οι άνεργοι που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες και δεν θα ανταποκριθούν καθ’ ολοκληρία στις υποχρεώσεις τους δεν θα αμειφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς