3 Ιουν 2013

Φήμες για μυστική συμφωνία Βαρδινογιάννη - Μπόμπολα ερήμην Ψυχάρη

Την ώρα που όλοι μιλούν για «μήνυμα» Βαρδινογιάννη στο MEGA, μετά την απόφασή του να αλλάξει ριζικά το προφίλ του STAR, αλλά και την ώρα που οι περισσότεροι – σωστά, αποκωδικοποιούν το χθεσινό άρθρο του «Βήματος» που υπογράφει ο «ειδικός συνεργάτης», ως επίθεση του Ψυχάρη σε Βαρδινογιάννη – Τσίπρα, φήμες μιλούν για «υπόγεια» εκδοτική συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στον μιντιακό χάρτη και τον οριοθετεί σε άλλη βάση.


Συγκεκριμένα από την περασμένη Τετάρτη που άρχισε να γίνεται γνωστή η συμφωνία του STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σηματοδοτώντας τη στροφή του καναλιού στην ενημέρωση… Άρχισαν οι διαρροές για συμφωνία, Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα, ερήμην του Σταύρου Ψυχάρη! Η οικονομική κατάσταση του ΔΟΛ, συνδυαστικά με την έλλειψη προοπτικής για το «μαγαζί», αλλά και την απουσία σοβαρής διάδοχης κατάστασης, λέγεται ότι ανάγκασε, Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα να αγνοήσουν το αφεντικό του ΔΟΛ και να προχωρήσουν σε μια συμμαχία που θα εξασφαλίζει την απόλυτη κυριαρχία τους στα μίντια, θα οριοθετεί τα πεδία δράσης του καθενός και θα παρέχει προοπτική στο MEGA, περιορίζοντας σημαντικά όμως, το μέγεθός του! Μάλιστα η φράση που χρησιμοποιείται σχετικά είναι, «Tέλος για το MEGA όπως το ξέραμε… θα γίνει πολύ πιο μικρό»! Επιπλέον, λέγεται ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη – συμφώνησε, να συμμετάσχει κανονικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του MEGA.

Κλείνοντας να σημειωθεί ότι προς τον περιορισμό του μεγέθους του μεγάλου καναλιού, λέγεται ότι αυτό θα οριστεί από τις εξής παραμέτρους: θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στην ενημέρωση χαμηλού κόστους και θα περιορίσει δραστικά τη μυθοπλασία, καλύπτοντας τα κενά, με ξένες σειρές και νέες ταινίες.

Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς