16 Ιουλ 2016

To ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ καταγγέλει τον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ Μ.Γκανά για αυταρχισμό, αντικαταστατικές & αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μ. Γκανάς κατήργησε και το Δ.Σ. της Ένωσης, που δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη ενημέρωση για ενέργειες και μεθοδεύσεις του όσο αφορά το ασφαλιστικό του Κλάδου και τις τρέχουσες εξελίξεις .

Οι εκπρόσωποι του: ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ-ΠΟΕΠΤΥΜ:
Παναγιώτης Σκουτέρης-Μιλτιάδης Ζήκος-Ηλίας Αργυρόπουλος-Ιωάννα Σακελλαρίου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ:
Τον Πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ, ο όποιος κατήργησε με συνοπτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες, κάθε συλλογική έκφανση της λειτουργίας της Ένωσης μας.
Στη διάρκεια της «απολυταρχίας» του δε συνεδρίασε ούτε μία φορά το μικτό συμβούλιο των εκπροσώπων των εργαζομένων-συνταξιούχων, ούτε κανένα άλλο καταστατικό όργανο ή επιτροπή.
Η συνεχείς υποβάθμιση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. (μόλις 16 συνεδριάσεις σε ενάμιση χρόνο) με θέματα ημερησίων διατάξεων που αφορούσαν δευτερεύοντα  για τον κλάδο  θέματα.
Σε κρίσιμες για τον κλάδο στιγμές ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ εν αγνοία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, παζαρεύει και διαβουλεύεται ερήμην  μας- ως «εργολάβος».
Τα αποτελέσματα όλων αυτών των αυθαίρετων και αντιδημοκρατικών ενεργειών του - παζάρια πίσω από κλειστές πόρτες κλπ, εκ των αποτελεσμάτων κρινόμενα, παράγουν τετελεσμένα όπως: