11 Ιουν 2015

ΕΡΤ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΟ



Με ένα δυνατό χειροκρότημα το μέγα πλήθος που συγκεντρώθηκε σήμερα στην ΕΡΤ υποδέχτηκε την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας δύο χρόνια μετά το φασιστικό «μαύρο» με το οποίο επιβλήθηκε σιωπή στον Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.
Η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τις 8μμ ξεκίνησε με τον Εθνικό ύμνο και με προβολή βίντεο με τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του νέου προγράμματος, ενώ συνεχιζόταν η διαδήλωση που είχε οργανωθεί από την ΠΟΣΠΕΡΤ μία ώρα νωρίτερα. 

Κλίμα εορταστικό, ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη, απλοί άνθρωποι ανακατεμένοι με υπουργούς χωρίς σωματοφύλακες και τον Πρωθυπουργό της χώρας χωρίς (εμφανή, τουλάχιστον) μέτρα ασφαλείας.
Παρούσες  στην συγκέντρωση και οι- επίσης νικήτριες- καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών με αντιπροσωπεία τους. 

Έκλεβαν ρεύμα στο Mega!!! Ποινική δίωξη για «πειραγμένο» ρολόι που κατέγραφε μικρότερη κατανάλωση



Ποινική δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ΄ εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, μετά από τη διαπίστωση ότι είχε παραβιαστεί η παροχή της Τηλέτυπος MEGA AE, και «έγραφε» μικρότερη κατανάλωση.

Τα σχετικά στοιχεία έδωσε, μέσω εγγράφου στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που

9 Ιουν 2015

Ενωμένοι πρίν χωρισμένοι μετά... οι επιστολές πάνε κι έρχονται !!!



Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι… Ενωμένοι Δημοσιογράφοι μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 4η Ιουνίου. Διότι, ναι μεν η παράταξη πήρε 4 έδρες και η επικεφαλής πέτυχε το στόχο της αλλά… τα γραμμάτια  απαιτούν εξόφληση. Όλοι, λοιπόν, αυτοί που μπήκαν στο ψηφοδέλτιο με τη διαβεβαίωση ότι.. θα στηριχθούν και αρκετοί με την ελπίδα ότι θα εκλεγούν (!!)  είδαν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται. Κάποιοι μάλιστα που … αυτομόλησαν απο αλλού έγιναν και ρεζίλι γιατί  εκεί που περίμεναν να δοξαστούν πήραν (αναλογικά) λιγότερες ψήφους από ισότιμους συναδέλφους τους σε μικρότερα σε ψήφους ψηφοδέλτια.

Έτσι, άρχισε η γκρίνια και...

Σφαγή εργαζόμενων στον Αντέννα- επίκεινται και απολύσεις δημοσιογράφων



Με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου  και την μεταφορά του σε ιδιωτική τηλεφωνική εταιρεία ολοκληρώνεται η διαδικασία σφαγής του μη δημοσιογραφικού προσωπικού στον όμιλο Κυριακού. Τώρα έρχεται η σειρά των δημοσιογράφων, με σωρεία απολύσεων, όπως λένε οι πληροφορίες μας.
Του τηλεφωνικού κέντρου (5 άτομα) προηγήθηκε...

Η ΕΡΤ στη θέση της..




Λίγο πριν λειτουργήσει ξανά η ΕΡΤ, στις 11 Ιουνίου 2015, ακριβώς δύο χρόνια από τη αποφράδα ημέρα του «μαύρου», τ
α αρχικά «ΕΡΤ» φιγουράρουν και πάλι πάνω στο κτήριο του Ραδιομεγάρου της Λεωφ. Μεσογείων, σηματοδοτώντας την επαναλειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας.