16 Νοε 2010

Απολύσεις νεοεγγραφέντων μελών της ΕΣΗΕΑ σε ΕΘΝΟΣ και ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ


Μία ακόμη απόλυση στον ΠΗΓΑΣΟ- οχι που δεν θα γίνονταν άλλες απολύσεις , όπως διαβεβαίωνε ο διευθυντής και το "πίστευαν" ολοι αυτοί που ήθελαν...δημοκρατία στη συνέλευση του μαγαζιού...

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου απολύθηκε από το ΕΘΝΟΣ η δημοσιογράφος Φιλιώ Σταυροπούλου, η οποία εργαζόταν στη διόρθωση της εφημερίδας. Η ειρωνία είναι οτι η απολυμένη είχε γίνει μέλος της Ενωσής Συντακτών στις 5 Νοεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση οριστικοποίησης εγγραφής νέων μελών.
Είναι η δεύτερη απόλυση νεοεγγραφέντος μελους της ΕΣΗΕΑ καθώς την ίδια ακριβως ημέρα (5 Νοεμβρίου) απολύθηκε απο την εφημερίδα "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ" ο δημοσιογράφος Γιώργος Αράπογλου ο οποίος ενημέρωσε την ΕΣΗΕΑ . Εγινε παρέμβαση στον ιδιοκτήτη,γνωστό για την ...φιλεργατική συμπεριφορά του απο το παρελθόν) αλλά η απόλυση δεν απετράπη. Είναι χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς του κ. Τριανταφύλλη είναι οτι ενώ ο συνάδελφος δεν είχε υπογράψει ακόμη την απόλυσή του, άνθρωποι της επιχείρησης πήγαν στο σπίτι της μητέρας του και προσπάθησαν να υποκλέψουν την υπογράφή δίνοντας της το...τσέκ της αποζημίωσης. Ευτυχώς η γυναίκα αρνήθηκε να τα παραλάβει.
Απο την ίδια εφημερίδα απολύθηκε, επίσης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσαραγκλής.
Επίσημη δικαιολογία της εργοδοσίας για τίς απολύσεις: "Η επιχείρηση έχει υποστεί σοβαρή ζημιά η οποία μπορεί να επηρεάσει την ρευστότητα του ομίλου, αν δεν γίνουν περικοπές".
Που σημαίνει: περιμένετε κι άλλες απολύσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς