18 Μαΐ 2009

Υποψήφιος του Σόμπολου ο απατεώνας "άνεργος"!



Τσέπωσε κοντά 3.000 ευρώ ο απατεώνας συνταξιούχος δημοσιογράφος Ευάγγελος Αλυσανδράτος προσποιούμενος τον άνεργο δημοσιογράφο και συμμετέχοντας στα επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης στην Πληροφορική που διοργάνωσε ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ. Έπαιξε το ρόλο του άνεργου σαν καλός ηθοποιός και έβαλε στην τσέπηόλα τα χρήματα και τα βοηθήματα την ώρα που ο κολλητός του, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τον διαβεβαιωνε "Βαγγέλα μην φοβάσαι κανένας δεν θα σε πειράξει". Είναι συνένοχοι στην απάτη και οι δύο γιατί τσέπωσε λεφτά που προορίζονταν για πραγματικά άνεργους δημοσιογράφους και όχι συνταξιούχους δημοσιογράφους με σύνταξη 3.000 ευρώ το μήνα.

Και ήταν τόσο λιγούρης ο Αλυσανδράτος που καταδέχτηκε να κόψει αυτά τα λεφτά απο ένα άλλο άνεργο που τα είχε πραγματική ανάγκη, συζητώντας μάλιστα στους υπόλοιπους καταρτιζόμενους ανέργους πως πέρασε Χριστούγεννα στην Αυστρία!!!

Αυτό το λαμόγιο λοιπόν τώρα φιγουράρει πρώτη μούρη στο ψηφοδέλτιο του Σόμπολου και ζητάει την ψήφο μας μαζί με μια ντουζίνα άλλους υποψήφιους που είναι αργόμισθοι στην ΕΡΤ και άλλους τόσους που είναι γραφεία τύπου υπουργείων και κρατικών οργανισμών.

Συνάδελφοι είναι δυνατόν να ψηφίσετε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που τσέπωσαν χρήματα τα οποία δεν δικαιούνταν??? Από http://www.anergoidimosiografoi.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος υποψήφιος δεν έδωσε τον κατάλογο των συναδέλφων της Ηχούς που ήταν εκπρόσωπος το Πάσχα, και παραλίγο να χάσουν οι άνθρωποι το επίδομα που δόθηκε σε όλους τους μη επιδοτούμενους ανέργους. Την έπαθα προσωπικά και ξέρω. Για την πάρτη του, όμως, ήξερε να "καθαρίσει". Θα τα πούμε στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει για μάς