23 Ιουν 2009

Oi δημοσιογράφoi του Ξένιου παραπονούνται αλλά συμμετέχουν στη συγκέντρωση

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 23 / 06 / 2009


ΠΡΟΣ :
ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΗΕΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΕΣΥ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΠΟΕΣΥ
ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΟΕΣΥ


Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Η ιστορία έδειξε χθες (22 Ιουνίου 2009) ότι αντιμετωπίζετε τις ίδιες καταστάσεις,
με διαφορετικά μέτρα και σταθμά!!! Νομίζω ότι έξυπνοι, είστε και αντιλαμβάνεστε τι λέω!!! Όταν συνάδελφοι, δεν κινητοποιείστε άμεσα για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στα «μικρά μαγαζιά» (π.χ. ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM) παίρνουν θάρρος, οι μεγαλοεκδότες (π.χ. οικογένεια Αγγελοπούλου) για να κάνουν ότι θέλουν και να οδηγούμαστε στα χθεσινά γεγονότα με τον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» και τον «CITY FM»!!! Τα σωματείο, θα πρέπει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον, τόσο για τους 59 εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ, όσο και για τους 450 εργαζόμενους στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» και τον «CITY FM», γιατί αλλιώς τα «κρούσματα» θα εξαπλώνονται και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!!!
Εκφράζω λοιπόν, το παράπονο (δικαιολογημένο, νομίζω) των συναδέλφων του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, που εδώ και εννέα ημέρες αναμένουν τις πρωτοβουλίες της ΕΣΗΕΑ (αλλά και των άλλων σωματείων) καθώς σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Άνω Λιοσίων, ο σταθμός θα λυθεί και θα εκκαθαριστεί, θα μεταφερθεί το προσωπικό στο Δήμο και θα μεταβιβασθεί η συχνότητα και η άδεια στη διαδημοτική επιχείρηση των Δήμων Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου, ATTICA TV. Από την περασμένη Δευτέρα!!! (15 Ιουνίου 2009), έχει ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση και ακόμα αναμένουμε… τις κινήσεις του σωματείου μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.
Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι!!! Έχετε κάνει κάποιες ενέργειες για τις οποίες
δεν έχω ενημερωθεί; Ή θεωρείτε ότι έχουμε «κλείσει»;
Εμείς, θα δώσουμε το παρόν στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή, γιατί αυτή είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του κλάδου, να δείξει ότι υπάρχει και έχει προβλήματα παντού. Από αύριο όμως, βρείτε χρόνο αγαπητοί συνάδελφοι, να ασχοληθείτε και να ασχοληθούμε με τα προβλήματα, όλων των Μ.Μ.Ε.!!!
Ωστόσο, εμείς θα είμαστε στη συγκέντρωση και στην πορεία σε ένδειξη συμπαράστασης, στην εκπρόσωπο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ» Ματίνα Παπαχριστούδη, που ασχολήθηκε με το πρόβλημα του «ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM» και έγραφε για εμάς τους εργαζόμενους του σταθμού, στην εφημερίδα της, όταν το σωματείο μας, δεν είχε βγάλει ούτε ανακοίνωση για τα γεγονότα στα Άνω Λιόσια!!!
Αγαπητοί συνάδελφοι, θα πρέπει άμεσα να ορίσουμε γενική συνέλευση εργαζόμενων στον «ΞΕΝΙΟ 94,3 FM», με την παρουσία όλων των σωματείων πριν ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο!!!
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
εκπρόσωπος ΞΕΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς