24 Ιουν 2011

στάση εργασίας στον ραδιοσταθμό FLASH για τις απολύσεις



Ένα μήνα τώρα η διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash συνεχίζει να έχει πεταμένους στο καλάθι της ανεργίας 3 τεχνικούς. Η αδιαλλαξία και o κυνισμός που αντιμετωπίσαμε σε κάθε προσπάθεια διαλόγου με τους διοικούντες του ραδιοσταθμού δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια από το δρόμο του συνεχούς οργανωμένου και μεθοδικού αγώνα. Η επιστροφή των συναδέλφων μας στην εργασία είναι για μας μονόδρομος που θα τον περπατήσουμε μαζί τους μέχρι την τελική δικαίωση.
Σε αυτό το πλαίσιο το Διοικητικό Συμβούλιο (σ.σ. της ΕΤΕΡ) συνεχίζει τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσαμε πριν ένα μήνα και κηρύσσει, για την Δευτέρα 27/6/2011, 4ωρη στάση εργασίας από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.00.
Η προάσπιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων μας είναι χρέος αλλά και επιτακτική ανάγκη. Τα αφεντικά του Flash πρέπει να καταλάβουν ότι ραδιοσταθμός χωρίς εργαζόμενους δεν έχει για μας κανένα νόημα. Γι αυτό θα αγωνιζόμαστε μέχρι την επιστροφή των συναδέλφων μας.


Σχόλιο ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ:

Υπάρχουν και τρείς απολυμένοι δημοσιογράφοι αλλά η ΕΣΗΕΑ δεν συμμετέχει γιατί... έτσι το θέλουν κάποιοι μέσα στο ΔΣ. Η μία απο της απολυμένες, η Δώρα Χονδροπούλου, προσέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας. Η δικηγόρος του εργοδότη της Κυριακίδη ήταν προκλητικότατη- "αφού δεν συμφωνούσε (σ.σ. στο να εργάζεται παράνομα) γιατί δεν έφευγε" !!!. για νά πάρει πληρωμένη απάντηση απο τους παριστάμενους συνδικαλιστές. Και όπως χαρακτηριστικά της είπε η αντιπρόεδρος στο προηγούμενο συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη: "Ωραίο σύστημα έχετε βρεί. Οποιοι αντέξουν μένουν, απλήρωτοι και ανασφάλιστοι και όποιοι δεν αντέξουν φεύγουν για να έρθουν στη θέση τους νέοι σκλάβοι... Ε΄λοιπον, δεν συμφωνούμε κυρία μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς