16 Δεκ 2017

Oι Ελεύθεροι Απλήρωτοι του ΔΟΛ και οι ιστορίες με δράκους




Στις έκρυθμες καταστάσεις οι φήμες απλώνονται σαν υγρασία στον τοίχο. Στη Μιχαλακοπούλου -όπου και οι τοίχοι έχουν αυτιά- οι φήμες βγάζουν δράκους και τα όσα ακούγονται σε συζητήσεις αλληλο-συγκρούονται. 




Πλέον ο ισχυρισμός που (δια)κινείται ανάμεσα στους εργαζόμενους (και τον οποίο ουδείς μπορεί να τον επιβεβαιώσει) είναι ότι το περίφημο ενδιαφέρον του Αλαφούζου να αγοράσει τα Νέα, ή και ολόκληρο τον ΔΟΛ είναι προσχηματικό. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον και όλος ο θόρυβος έγινε για την ψυχολογική τόνωση των «Ελεύθερων Απλήρωτων» του Συγκροτήματος. Ότι δηλαδή κάτι κινείται, ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και αυτό δεν είναι το τρένο που έρχεται.

Μια από τις ιστορίες που ακούγεται είναι το ζεστό ενδιαφέρον γνωστού επιχειρηματία,.. ιδιοκτήτη βαριάς βιομηχανίας, ο οποίος ουδέποτε έχει ασχοληθεί με τα του Τύπου.
Πρόκειται για μεγάλο όνομα, με πολλαπλές δραστηριότητες, μία από τις οποίες ήταν η παλιότερη ενασχόλησή του με τα κοινά του ποδοσφαίρου, για σχετικά μικρό διάστημα. Το όνομα του ίδιου είχε ακουστεί και πριν από 4-5 χρόνια και πάλι για φημολογούμενο ενδιαφέρον του να μπει στο Συγκρότημα. Μόνο που τώρα το σενάριο εμπλέκει και ένα fund.

Να την πετάξεις τη φήμη; Να τη μετρήσεις ως πληροφορία; Δύσκολο. Το μόνο σίγουρο είναι η κατάντια μιας ιστορικής εκδοτικής αυτοκρατορίας που έχει αφεθεί να σέρνεται ανάμεσα σε φήμες, εν δυνάμει πληροφορίες και σενάρια με βασιλιάδες και δράκους.
-

Πηγή: harddog-sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς