26 Οκτ 2011

Ερευνα για τις δανειοδοτήσεις στον ΑΛΤΕΡ- πάγωσαν οι λογαριασμοί μισθοδοσίας των εργαζόμενων!!!



Έρευνα για τις δανειοδοτήσεις του Alter, διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγορης Πεπόνης, με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή για τις δανειοδοτήσεις των τραπεζών προς το κανάλι του Περιστερίου. Αντικείμενο της έρευνας είναι αν έχει διαπραχθεί από τις διοικήσεις των τραπεζών το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Ηδη η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα κ. Κυβέλου.


Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Πρωθυπουργός είχε δώσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΛΤΕΡ το 2009, παραμονές εκλογών, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Εκείνη την εποχή ήταν πασίγνωστο ότι τα χρέη του σταθμού ήταν τεράστια κάτι που δεν έδειξε να λαμβάνει καθόλου υπόψει του ο κ. Παπανδρέου, προφανώς γιατί στη ζυγαριά βάραινε κυρίως η δική του προβολή.


Το δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι δύο ώρες πρίν την ομιλία του στη Βουλή ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τους μεγαλοεκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα το πρωί πάγωσαν στίς τράπεζες οι λογαριασμοί μισθοδοσίας του προσωπικού- για άλλη μιά φορά οι 700 εργαζόμενοι του σταθμού θα πληρώσουν τα σπασμένα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς