25 Οκτ 2010

Ερχεται η τηλεόραση του ΟΠΑΠ


Σύντομα στον «αέρα» το αθλητικό κανάλι που θα μεταδίδει το πρόγραμμά του αποκλειστικά στα 5.500 πρακτορεία

Ενα φιλόδοξο project, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, θα τεθεί σύντομα σε ισχύ από τον ΟΠΑΠ με στόχο να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα του Οργανισμού εν όψει και της απελευθέρωσης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.
Πρόκειται για τον ΟΠΑΠ/ΤV. Ενα κλειστό τηλεοπτικό δίκτυο που θα μεταδίδει το πρόγραμμά του αποκλειστικά στα 5.500 πρακτορεία του Οργανισμού σε όλη την επικράτεια. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ως το τέλος του χρόνου το κανάλι θα είναι έτοιμο να εκπέμψει μέσω δορυφορικής σύνδεσης και Διαδικτύου (web tv) με αθλητικό, χρηστικό περιεχόμενο για τα παιχνίδια του Οργανισμού (Πάμε Στοίχημα, Προ-Πο κ.ά.).

Το κανάλι θα διαθέτει 12ωρο πρόγραμμα που θα μεταδίδεται από τις 9 ως τις 21.00 και θα περιλαμβάνει talk shows, αθλητικά γεγονότα, ενημερωτικές εκπομπές για τα παιχνίδια του Οργανισμού, δελτία ειδήσεων κ.ά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και τα δικαιώματα της championship (Β΄ Εθνική Αγγλίας) και βρίσκεται κοντά σε συμφωνίες για την απευθείας κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων και από άλλα πρωταθλήματα που μετέχουν στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Επίσης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι προσλήψεις δημοσιογράφων, ενώ την ευθύνη του προγράμματος και της θεματολογίας θα έχει γνωστός αθλητικός συντάκτης με διεθυντική εμπειρία.
πηγή: tovima (του Βασίλη Κώτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς