22 Φεβ 2011

Ο ανεκδιήγητος Τριανταφύλλης "ξαναχτύπησε" - αρχή με 48ωρη μπας και βάλει μυαλό

Πάνω που το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ήταν έτοιμο να αναστείλει την προγραμματισμένη απεργία του στην εφημερίδα "Χρηματιστήριο" μετά την ενημέρωση που είχε απο τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων Νίκο Κωτσικόπουλο ότι ο εργοδότης πλήρωσε- επιτέλους- τα οφειλόμενα ο ανεκδιήγητος (και εκδικητικός) κύριος Τριανταφύλλης ξαναχτύπησε: Κοινοποίησε απόλυση στον εκπρόσωπο.
Η απάντηση ήταν αυτή που έπρεπε: 48ωρη απεργία, αμέσως μετά την γενική 24ωρη απεργία, μόνο στο Χρηματιστήριο. Καί έπεται συνέχεια καθώς το βεβαρυμένο παρελθόν του τριανταφύλλη δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν βάζει μυαλό. Μικροτζογαδόρος των εκδόσεων ήταν και το ίδιο παραμένει...
Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά την αιφνίδια, παράνομη και καταχρηστική απόλυση του συνδικαλιστικού εκπροσώπου των δημοσιογράφων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στην εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου, 26 Φεβρουαρίου, απαιτώντας την επαναπρόσληψη του συναδέλφου Νίκου Κωτσικόπουλου.
Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση.

3 σχόλια:

  1. Ο ανθρωπος δεν είναι μονο μικροτζογαδορος των εκδοσεων αλλα και μεγαλο πολυ μεγαλο λαμογιο, προσπαθωντας παντα να ασκει ψυχολογικη βια στο προσωπικο του για να τους εχει στην πραγματικοτητα σκλαβους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο θύμα της αλητίας είναι γεγονός. Μία κοπέλα δεν άντεξε την πίεση και τώρα είναι στο νοσοκομείο σε κώμα με πολλαπλά αιματώματα στον εγκέφαλο. Τυχαίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κλεινει σιγα σιγα το μαγαζί. Ο κόσμος του φευγει οπως οπως. Χρωσταει παντου.... Τραπεζες, προμηθευτες, προσωπικο... χρωσταει ακομη και στους πελατες του.....Αν ειναι δυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει για μάς