22 Μαρ 2011

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ


Συνεχίζοντας το έργο της κατεδάφισης των ΣΣΕ ο υιός Μπόμπολας αποφάσισε να επεκτείνει την κατάργηση των αμοιβών του Σαββατοκύριακου και πέραν των αθλητικών τμημάτων- και μάλιστα με χειρότερο τρόπο, δηλαδή χωρίς κάν τήν δικαιολογία του δεύτερου ρεπό. Ανάστατοι οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στο Σωματείο τους. Το οποίοι κήρυξε 24ωρη απεργία. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απαντώντας στην αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας των εταιρειών με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε.», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ Α.Ε.Ε.» και «SPORT PLUS Α.Ε.» όλες του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.»


κήρυξε 24ωρη απεργία των συντακτών που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης, 23 Μαρτίου έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, 24 Μαρτίου 2011


ζητώντας, την άμεση και πλήρη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και των Ιδιωτικών Συμφωνιών, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα αυτών, την άμεση καταβολή των διαφορών που προκύπτουν από την ένταξη των συναδέλφων στα κλιμάκια, όπως αυτά ορίζονται από την ΣΣΕ και την πλήρη εφαρμογή των όρων αμοιβής και εργασίας κατά την Κυριακή. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά στην παραπάνω απεργιακή κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς