24 Μαρ 2011

Απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στο εποπτικο της ΕΣΗΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Επιτροπή δεοντολογίας της Ε.Σ.Η.Ε.Α. στην ανακοίνωση της στις 21/03/2011, που αναφέρεται στη ΕΡΤ είναι προφανές ότι δεν τηρεί την δεοντολογία! Εβγαλε ανακοίνωση και καταγγέλλει τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ χωρίς να διευκρινίζει σε ποια περίοδο αναφέρεται (πρώτη παράγραφος). Ξεχνώντας βέβαια πως εγκαλούσε δημοσιογράφους και τους επέβαλε ποινές - γεγονός που η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. είχε καταγγείλει με σκληρή ανακοίνωσή της στις 16/11/2010 - γιατί ακριβώς στα δημοσιεύματά τους αναφέρονταν στην κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου, τη ρουσφετολογία και την αδιαφάνεια επί εποχής Χρ. Παναγόπουλου στην ΕΡΤ.


Σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας ή έχει κοντή μνήμη ή διαστρεβλώνει την αλήθεια, γιατί σε όλα όσα καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της επιμελώς ξέχασε τη χρονική στιγμή που αυτά έλαβαν χώρα, έτσι ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι τα ίδια γίνονται και σήμερα και η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. τα συγκαλύπτει.


Κύριοι της Επιτροπής Δεοντολογίας δεν περιμένουμε εσάς να μας πείτε τι γίνεται στο χώρο μας, γιατί αν κάτι μεμπτό υπήρχε θα το είχαμε καταγγείλει άμεσα, όπως κάναμε πάντα όταν εσείς επιβάλατε ‘’ομερτά’’. Επομένως το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας καταγγείλουμε για το όψιμο ενδιαφέρον σας, που … ίσως για ιδιοτελείς σκοπούς επιτίθεστε στη ΕΡΤ και μάλιστα χρησιμοποιώντας γεγονότα της περασμένης διετίας. Ετσι μας κάνετε να απορούμε για το σήμερα και για το τότε που συνέβαινε το μεγάλο φαγοπότι στην ΕΡΤ, είχατε βγάλει το σκασμό!

Την ώρα που όλοι μας δίνουμε αγώνα για την προστασία και αναβάθμιση του εθνικού-κοινωνικού-εκπαιδευτικού-πολιτιστικού-πολυφωνικά ενημερωτικού ρόλου της ΕΡΤ, τέτοιες ανακοινώσεις είναι υποβολιμαίες και μας δίνετε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι οι προθέσεις σας δεν είναι και τόσο… αγνές. Θα προτιμούσαμε να μην κρυβόσαστε πίσω από τίτλους επιτροπών, αλλά να υπογράφετε επώνυμα τις ανακοινώσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς