20 Σεπ 2011

Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στο ΑΠΕ - ΜΠΕ"Οι εργαζόμενοι στο Αθηναϊκό –Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων θεωρούμε ιδιαίτερα θετική τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του πρακτορείου να μην αποσταλεί στην κυβέρνηση η αιτούμενη λίστα με ονόματα συναδέλφων προς ένταξη στο απαράδεκτο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.
Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το αντεργατικό καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας και επαναλαμβάνουμε: Ουδείς εργαζόμενος περισσεύει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ .Το εθνικό πρακτορείο και η Ενημέρωση δεν είναι δυνατόν να αποτελούν ΔΕΚΟ.
Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κοινό μέτωπο με τους συναδέλφους της ΕΡΤ και καλούμε τις συνδικαλιστικές μας ενώσεις (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΠΗΕΑ) να συντονίσουν την αγωνιστική δράση μας.
Συγκροτούμε επιτροπή που θα εξετάσει τις δυνατότητες νομικής αντιμετώπισης του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. .
Διοργανώνουμε συνέντευξη προς τους ανταποκριτές Ξένου Τύπου στην Αθήνα για να ενημερώσουμε τη διεθνή κοινή γνώμη και τον δημοσιογραφικό κόσμο για την επίθεση που δέχεται το εθνικό πρακτορείο και την επαπειλούμενη αποδόμησή του."

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς