13 Φεβ 2012

Οι Anonymous παίρνουν θέση για τα χτεσινά επεισόδια στην Ελλάδα!Τα χτεσινά σοβαρά επεισόδια και η συντονισμένη επίθεση σε πληθώρα κυβερνητικών ιστοσελίδων, βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας σε όλο τον κόσμο, επομένως ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Anonymous να δημοσιεύσουν το διάγγελμα τους προς τον Ελληνικό λαό και να στείλουν ακόμα ένα μήνυμα στην Ελληνική Κυβέρνηση και όχι μόνο:
Πολίτες της Ελλάδας
Είμαστε οι Anonymous.
Παρακολουθούμε τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, και έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Μας λυπεί η καταστροφή που βιώνουν η πόλη και οι κάτοικοι της. Η Κυβέρνηση αγνόησε τα αιτήματα του κόσμου αμέτρητες φορές. Αρνήθηκε να τους ακούσει, και γι’ αυτό συμπαραστεκόμαστε στο λαό της Ελλάδας. Νιώθουμε τον πόνο τους. Δεν μπορούμε να σταθούμε και να παρακολουθούμε καταπιεσμένους ανθρώπους λόγω των μέτρων λιτότητας που δεν πρόκειται να τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.
Γι’ αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση μας βρίσκει απέναντι της. Τους προειδοποιήσαμε αρκετές φορές να σταματήσουν τις ενέργειες τους εναντίον του λαού. Τους προειδοποιήσαμε να σταματήσουν αυτές τις περικοπές που θα πλήξουν αδιαμφισβήτητα τις μεσαίες και κατώτερες τάξεις. Δεν συμμορφώθηκαν. Οι ενέργειες που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα της μη-συμμόρφωσης τους στις απαιτήσεις μας. Δεν οργανώσαμε εμείς τις ταραχές με κανένα τρόπο. Το μόνο που κάναμε ήταν να διαδώσουμε ότι η Κυβέρνηση απέτυχε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του λαού.
Οι Anonymous θα συνεχίσουν τις επιθέσεις εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης, και δεν θα σταματήσουν μέχρι ο λαός να πάρει αυτό που θέλει. Αν δεν συμβεί το τελευταίο, η Κυβέρνηση θα πέσει. Το ίδιο ισχύει για τους υπόλοιπους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ιταλία, Ισπανία, Πορταγαλία, Βρετανία, Πολωνία και οι άλλοι θα έχουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα.
Έχετε προειδοποιηθεί όλοι.
Θα σταθούμε στον Ελληνικό λαό.
Προς Ελληνική Κυβέρνηση, έπρεπε να μας περιμένετε.

πηγή: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς