11 Νοε 2012

ΕΤΕΡ: 5ημερη απεργία στους ραδιοσταθμούς BEST και VFM


Μετά την άρνηση της διοίκησης των ραδιοσταθμών BEST και VFM να παρουσιαστούν στον ΟΜΕΔ κατά την διαδικασία δημοσίου διαλόγου το Διοικητικό Συμβούλιο προχωρά στην πραγματοποίηση της προκηρυχθήσας  5ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 12ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 17ης Νοεμβρίου 2012, στον  ραδιοφωνικό σταθμό «BEST RADIO» με αίτημα:

Την εξόφληση των δεδουλευμένων του μηνός Ιουλίου 2012, Αυγούστου 2012, Σεπτεμβρίου 2012 και του μηνός Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) των ραδιοσταθμών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί την διοίκηση των δύο ραδιοσταθμών να προχωρήσουν αμέσως στην αποπληρωμή των καθυστερούμενων δεδουλευμένων.


Καλούμε την διοίκηση των ραδιοσταθμών BEST και VFM να σταματήσει να διαχειρίζεται και να κατακρατεί παρανόμως τις συνδρομές των μελών μας προς την ΕΤΕΡ για πάρα πολλούς μήνες.

Καλούμε τον υπουργό εργασίας και την κυβέρνηση να σταματήσουν να προσφέρουν το έδαφος στην εργοδοσία για ασύδοτη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους.

Η υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και της εργασιακής μας ζωής συνάδει με την υπεράσπιση της αξιοπρέπειά μας. Αυτό σημαίνει ότι η οδός των κινητοποιήσεων για τους εργαζόμενους προκειμένου να ανατραπεί αυτή η κατάσταση που βιώνουμε είναι πλέον μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς