28 Νοε 2012

Τριμερής συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας για την ΧΚ Τεγόπουλος και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων


Μία ακόμη τριμερής συνάντηση για την ΧΚ Τεγόπουλος και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων θα γίνει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο υπουργείο Εργασίας.

Η συνάντηση θα γίνει υπό τον υφυπουργό Εργασίας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος η διοίκηση της ΧΚΤ και οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων.


Την πραγματοποίηση της τριμερούς είχαν ζητήσει τα σωματεία απο το περασμένο Καλοκαίρι. Είναι η τρίτη κατά σειρά καθώς έχει γίνει μία το Φθινόπωρο του 2011, μία ακόμα τον Δεκέμβριο του 2011 υπό τον τότε υφυπουργό Γ. Κουτσούκο, και άλλη μια τον περασμένο Ιούνιο υπο τον τότε υπουργό Εργασίας Α. Ρουπακιώτη.

Στο μεταξύ λόγω αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε για την 13η Μαρτίου η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης της ΧΚΤ που είχε καταθέσει η EWORKS  και η οποία ήταν προγραμματισμένη να εκδικασθεί χθες.

Σήμερα επίσης πρόκειται να εκδικασθούν στην Ευελπίδων αγωγές για δεδουλευμένα και αποζημιώσεις.

Σημειώνεται ότι η πρώτη εκδίκαση αγωγών 77 εργαζομένων για δεδουλευμένα είχε προγραμματισθεί για τις 16 Νοεμβρίου αλλά αναβλήθηκε για τον Μάρτιο λόγω της αποχής των δικαστών.

Στις 16 και 19 Δεκεμβρίου θα εκδικασθούν νέες αγωγές για δεδουλευμένα.

Πηγή: ekprosoposeleftherotypias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς