27 Νοε 2012

ΕΣΠΗΤ: Όλοι στην 4ωρη στάση εργασίας Τετάρτη και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ


Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, σε κοινή έκτακτη συνεδρίασή τους μπροστά στις δυσμενείς εξελίξεις, που οδηγούν στην καταστρατήγηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και την πλήρη διάλυση του ασφαλιστικού μας Ταμείου (μετά και την ψήφιση από τη συγκυβέρνηση του ν. 4093/2012) ομόφωνα αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και από 11.00 π.μ.-15.00 μ.μ., ημέρα και ώρα συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜE.

 Καλούν τη διοίκηση του Ταμείου και τις υπηρεσίες του, να πάρουν απόφαση ώστε να παρεμποδίσουν κάθε διοικητική πράξη στην κατεύθυνση αυτή καθώς και στην εκχώρηση αποθεματικών και ακινήτων του Ταμείου.

 Τα Δ.Σ. των Ενώσεων για άλλη μια φορά:

 • Υπογραμμίζουν τη θέση τους για ενιαία δωρεάν δημόσια κοινωνική ασφάλιση, ενιαίες και αξιοπρεπείς παροχές συντάξεων, περίθαλψης, πρόνοιας, υγείας για όλους τους ασφαλισμένους στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ
 • Εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης για υποβάθμιση της ασφάλισης και δήμευσης (κλοπής) των αποθεματικών και των πόρων του ασφαλιστικού μας συστήματος
 •Ζητούν να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα αποθεματικά από το κούρεμα του PSI και δεν αναγνωρίζουν κανένα τετελεσμένο

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων καλούν όλα τα μέλη τους να συμμετάσχουν μαζικά, ενωτικά, δυναμικά στην 4ωρη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (Καλλιρρόης 5 και Περραιβού 20) την ίδια ημέρα και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων
 ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
 ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
 ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
 ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς