14 Φεβ 2013

Τουρλουμπούκι στην ΕΣΗΕΑ με τις στάσεις εργασίας στα δημόσια ΜΜΕ


Πολύ δύσκολη η… αναδίπλωση μετά από έναν αγώνα, για να μην μπει ταφόπλακα στις ΣΣΕ με την μνημονιακή ΚΥΑ), έναν αγώνα που έτσουξε τόσο πολύ πολλούς ώστε να βάλουν λυτούς και δεμένους, για να τον σταματήσουν. Πρέπει να είσαι και γυμνασμένος, για να έχεις περισσή ευελιξία!!!

Έτσι, σήμερα (επόμενη μέρα της συνέλευσης στα Δημόσια ΜΜΕ) και σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ για άτακτη υποχώρηση (με ψήφους τριών μνημονιακών προσκείμενων σε ΝΔ και ΔΗΜΑΡ και δύο υποτίθεται αντιμνημονιακών προκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ), μπήκε το θέμα του πώς θα γίνουν οι στάσεις εργασίας «σύμφωνα με τις εισηγήσεις των εκπροσώπων». Και εκεί επικράτησε το απόλυτο τουρλουμπούκι, για να βρεθεί άκρη.

Αφού κόπηκε ο βήχας στη γ.γ. να «τακτοποιήσει» το θέμα μόνη της με τον δικό της τρόπο, «αυτοκρατορικά» (κάνοντας το χατηράκι των δικών της παιδιών και αδιαφορώντας για όλα τα άλλα και ερήμην των περισσότερων στο ΔΣ) της ζητήθηκε να κάνει εισήγηση βάσει των προτάσεων. Δύσκολη δουλειά . Έτσι περιορίστηκε να αναφέρει τι προτείνουν οι εκπρόσωποι (βάσει των συνελεύσεων υποτίθεται)που όμως δεν μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ενιαία στάση έστω και με διαφορετικές ώρες. Και κατέληξε ότι προτείνει να περιοριστούν όλοι σε 2ωρη στάση, το οποίο προσπάθησε να βελτιώσει ο Τρίμης κάνοντας το 3ωρη !!!

(Για τον Αθήνα 9,84 που ζητάει 24ωρη όλος ο κόσμος και έχει ήδη εννιά απολυμένους δεν θα το πρόσεξαν!!) Όπου εξεγέρθηκε η Δ. Κουντή επιμένοντας ότι αν είναι να γίνει αυτό καλύτερα να το σταματήσουμε.

Έτσι επικράτησε η άποψη να γίνουν 6ωρες στάσεις παντού (με όποιες ώρες έχουν επιλέξει οι εκπρόσωποι κάθε μέσου).

Επακολούθησε η χαρά του Κεδίκογλου και της τρικομματικής κυβέρνησης  καθώς κάθε εκπρόσωπος είχε αντιληφθεί με τον δικό του τρόπο την… συνέχιση του αγώνα σε σημείο που να τρελαθούν όλοι. Κάποιοι σοβαροί εκπρόσωποι βρήκαν λύσεις αλλά όπως πάντα στις ιστορίες υπάρχουν και οι …βασίλισσες των βορείων προαστίων που νομίζουν ότι διοικούν όλη τη χώρα!!!

Τελικά, βρέθηκε κάποια άκρη με το πρόγραμμα στάσεων κατά Μέσο το οποίο θα ανακοινωθεί.

Αλλά- κι αυτό είναι το σημαντικό- δεν βρέθηκε, άκρη για το θέμα το κύριο της κατάργησης των ΣΣΕ, όπως δεν βρέθηκε άκρη και με τα επικοινωνιακά παιχνίδια της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ που βάζουν σε κίνδυνο το Ταμείο μας.

Θα θέλαμε να ξέραμε που θα παίζουν κάποιοι τα εκλογικά, πολιτικά και άλλα παιχνίδια τους όταν τα Σωματεία και τα Ταμεία μας θα είναι απλές σφραγίδες χωρίς περιεχόμενο, σαν τον ΕΟΠΥΥ...

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...

    ΕΔΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΠΑΡΟΧΩΝ-ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ "ΟΥΤΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;!!!
    ΟΧΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ -ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ - ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.

    ΛΕΣ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει για μάς