31 Οκτ 2013

Νέα σφαγή στο Διοικητικό Προσωπικό του ΔΟΛ

Το κλίμα ήρεμο και η οσμή του αίματος παντού…Νέο πογκρόμ απολύσεων είναι σε εξέλιξη από της 12.00 το μεσημέρι, μέχρι και αυτή τη στιγμή έχει αποδεκατισθεί  το αρχείο του οργανισμού και ένα μεγάλο μέρος από την τεχνική υποστήριξη.

Οι απολύσεις αφορούν κυρίως ειδικότητες διοικητικού προσωπικού αφού σύμφωνα και με πληροφορίες το κομμάτι των δημοσιογράφων θα εξαιρεθεί για αυτό το μήνα.

Μέχρι ώρας έχουν ειδοποιηθεί 18 συνάδελφοι από το τμήμα της διεύθυνσης ανθρωπίνου δυναμικού  από τους 25 που είναι στις λίστες τις νομικής υπηρεσίας του ΔΟΛ.

Δυστυχώς η μέρα δεν έχει τελειώσει  και υπάρχει και η αυριανή με  άλλες 25 , με τα σωματεία και τους εκπροσώπους να βρίσκονται  σε αδράνεια.

Ας κρατήσουνε τουλάχιστον τους τύπους και να συγκαλέσουν μία γενική συνέλευση αφού στην πραγματικότητα είναι σωματεία σφραγίδες.

Οι μισθοί των μεγαλοστελεχών  και των μεγαλοσυνταξιούχων σώθηκαν και αυτόν το μήνα, δίνοντας το τυράκι της εξόφλησης των δεδουλευμένων του Οκτωβρίου στις 15 Νοέμβριου, δηλαδή 3 μέρες νωρίτερα από τα δεδουλευμένα  του Σεπτεμβρίου.

πηγή Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς