9 Ιουν 2015

Η ΕΡΤ στη θέση της..




Λίγο πριν λειτουργήσει ξανά η ΕΡΤ, στις 11 Ιουνίου 2015, ακριβώς δύο χρόνια από τη αποφράδα ημέρα του «μαύρου», τ
α αρχικά «ΕΡΤ» φιγουράρουν και πάλι πάνω στο κτήριο του Ραδιομεγάρου της Λεωφ. Μεσογείων, σηματοδοτώντας την επαναλειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας.


Πρωί της Δευτέρας, στις 9.45, τεχνικοί αφαίρεσαν με γερανό το Ν και το Ι της ΝΕΡΙΤ και , φέρνοντας πιο κοντά το Τ, αποκατέστησαν την εικόνα ΕΡΤ στο σημείο όπου κάποτε ήταν γραμμένο ολογράφως «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση».
 Αφαιρέθηκε και το Ν από το σήμα στην πύλη, στην Κατεχάκη, αλλά προς το παρόν συνυπάρχει με το σήμα της ΕΡΤ σε κάποια άλλα σημεία του κτηρίου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, η ΕΡΤ1 θα είναι το ειδησεογραφικό κανάλι και θα έχει τις περισσότερες εκπομπές, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί τη μετάδοσή τους.

Η ΕΡΤ2 θα έχει προς το παρόν κυρίως ψυχαγωγικό πρόγραμμα με εκπομπές και σειρές από το αρχείο της ΕΡΤ, ενώ η ΕΡΤ3 πιθανότατα θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο μήνα.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου διοργανώνεται γιορτή στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, την ώρα που η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς