11 Δεκ 2009

Πρός απεργία στο χώρο του Τύπου στίς 17

Τα σοβαρά εργασιακά θέματα του κλάδου αλλά και τίς εξελίξεις στο ασφαλιστικό συζήτησε σήμερα το Διασωματειακό . Στη συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της συμμετοχής στη γενική απεργία της Πέμπτης 17/12/09 που έχουν αποφασίσει τα συνδικάτα και συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα μιας κινητοποίησης και το χώρο του τύπου μπροστά στα μεγάλα εργασιακά και ασφαλιστικά προβλήματα. Ηδη πολλές απο τίς Ενώσεις που συμμετέχουν (ανάμεσά τους και η ΕΣΗΕΑ)έχουν αποφασίσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση. Το Διασωματειακό θα συνεδράσει ξανά τη Δευτέρα, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνεδρίασε, σήμερα, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και συζήτησε εργασιακά ζητήματα, τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 17 Δεκεμβρίου 2009.
Οι περισσότερες Ενώσεις συμφώνησαν για την αναγκαιότητα της άμεσης απεργιακής κινητοποίησης, ενώ πολλές έχουν αποφασίσει ήδη να συμμετάσχουν. Η Διασωματειακή Επιτροπή αποφάσισε να συνεδριάσει πάλι την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, στις 13.00 προκειμένου να δοθεί χρόνος για να συνεδριάσουν με εισήγηση την κήρυξη απεργίας όσα Διοικητικά Συμβούλια δεν έχουν συγκεκριμένη απόφαση και στη συνέχεια να καταλήξει σε οργανωτικά ζητήματα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς