8 Δεκ 2009

Προσπαθούν να φιμώσουν blog και να κρύψουν την αλήθεια

Αήθη "επίθεση" δέχτηκε ένας από τους "υποτιθεμενους" διαχειριστές του blog amoirakagem.

Σκοπός της επίθεσης η φίμωση του blog και η απόκρυψη των πλάγιων μεθόδων που έχουν χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν οι άνθρωποι της εταιρείας που είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική και ψυχολογική εξόντωση όσων συνεργατών τολμούσαν να ζητήσουν το δίκιο τους.
Η εταιρεία Γερμανός λοιπόν ως απάντηση στο blog έκανε αγωγή και ζητά από τον "υποτιθεμενο"συνεργάτη το ποσό των 40.000.000 €....!!!!!
Με αιτιολογία την δυσφήμιση που τους προκαλούν οι αλήθειες που λέγονται στο blog για αυτά που έχουν γίνει τόσα χρόνια εις βάρος των συνεργατών που έχτισαν αυτή την εταιρεία και την είδαν να πωλείται εν μία νυκτί στο σκανδαλώδες ποσό των 1,3 δις ευρώ.
Ζητούν λοιπόν να κλείσει το στόμα του όπως κάνουν οι πολιτικές ηγεσίες τόσων χρόνων στα σκάνδαλα.
Τους συκοφαντεί επειδή ζητά να τιμωρηθούν οι ένοχοι που κατασπατάλησαν τον κόπο των συνεργατών της Γερμανός και τα χρήματα του ελληνικού λαού με μόνο σκοπό τον προσωπικό τους πλουτισμό.
Εάν υπάρχει δικαιοσύνη ο εισαγγελέας θα πρέπει να παρέμβει άμεσα και να τους βάλει στην θέση τους.
Επιτέλους θα πρέπει σε αυτό τον τόπο να μάθουν αυτοί που κατηγορούνται να σκύβουν το κεφάλι και όχι να επιτίθενται ευθαρσώς σε αυτούς που ζητούν να λάμψει η αλήθεια....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς