10 Ιουν 2010

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ- παραιτήθηκε ο Διευθυντής Γιώργος Χαρβαλιάς

Τεράστια κρίση στον Πήγασο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο (επιτυχημένος κατά γενική ομολογία) Διευθυντής του Έθνους Γιώργος Χαρβαλιάς υπέβαλε αργά απόψε το βράδυ την παραίτησή του στον Μπόμπολα.

Ο λόγος της παραίτησης ήταν, όπως λέγεται, η πίεση που δεχόταν να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις (κάποιοι μιλάνε για το…ένα τρίτο του προσωπικού, ενώ κατά μία άλλη εκδοχή για το 30% των αποδοχών) το οποί0 αρνήθηκε να αποδεχτεί.
Ήδη ακούγεται το όνομα του Θανάση Τσεκούρα ως αντικαταστάτη του –αν, βέβαια, δεχτεί να παίξει το ρόλο αυτού που θα υλοποιήσει τα απεχθή σχέδια.

Τα σημάδια της κρίσης είχαν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό με διάφορες ευκαιρίες και, τάχα, διαρροές για «εισηγήσεις περικοπών» προς τον Μπόμπολα. Τις τελευταίες ημέρες η ιδιοκτησία αποφάσισε να επαναφέρει το θέμα με τις κάρτες εισόδου (και μάλιστα στη χειρότερη εκδοχή τους με ταυτοποίηση) παρά την αντίθετη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΣΗΕΑ και ενώ εκκρεμεί η απόφαση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων στην οποία είχαν προσφύγει η εργαζόμενοι.

Τίποτα δεν είναι ακόμη καθαρό για όλα αυτά με συνέπεια να υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους. Είναι πάντως βέβαιο ότι η αντίδραση θα είναι εξ ίσου μεγάλη με το πρόβλημα που δημιουργείται και θα είναι γενικευμένη- ακόμη κι αν κάποιοι
δυσκολεύονται να έρθουν σε σύγκρουση με το αφεντικό τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς