5 Οκτ 2010

Οχι πιά Διευθυντές. Μόνο αρχισυντάκτες...


Ενας ακόμη από τους επιτελείς της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ εμφανίζεται σφόδρα δυσαρεστημένος με κάποιες αποφάσεις της διεύθυνσης.

Ο διευθυντής σύνταξης της ΟΜΑΔΑΣ, της ένθετης αθλητικής εφημερίδας των Νέων, μετετράπη μέσα σε μία νύχτα σε αρχισυντάκτη. Η «υποβάθμιση» του Γιάννη Κιούση αν και μη ουσιαστική ήταν από πολλούς αναμενόμενη καθώς την συνέδεαν με την αλλαγή στρατηγικής της διοίκησης.

Γεγονός πάντως είναι πως οι σελίδες της ΟΜΑΔΑΣ έχουν μειωθεί τη Δευτέρα (σε 24) σε αντίθεση με την αντίστοιχη αθλητική εφημερίδα του Εθνους (ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Δευτέρας) που βγαίνει με 40 σελίδες και βέβαια έχει δική της «ταυτότητα» με διευθυντή έκδοσης (Ανδρέας Παπαλουκάς), διευθυντή σύνταξης (Αλέξανδρος Δημητριάδης), αρχισυντάκτη (Πέτρος Θεοδοσίου), υπεύθυνο ύλης (Στάθης Τζαγκουρνής), art director κλπ.

Σε πολλές εφημερίδες οι επικεφαλής των αθλητικών τμημάτων αναγράφονται και... συμπεριλαμβάνονται στην κυρίως ταυτότητα της εφημερίδας ως αρχισυντάκτες, αν και οι περισσότεροι προτιμούν να μπαίνει το όνομά τους σε ξεχωριστή θέση στο ένθετο και να αναγράφονται ως διευθυντές…

Υ.Γ. Και να φανταστεί κανείς οτι πριν από λιγο καιρό την ΟΜΑΔΑ ήθελαν να την κρεμάσουν ως χωριστή εφημερίδα στα περίπτερα...
πηγή: zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς