11 Δεκ 2010

Στάση εργασίας στον 902TV για απολύσεις- αλλά το δελτίο "έπαιξε"!!!Στάση εργασίας απο τίς 8μμ ως τίς 12 κήρυξαν οι τεχνικοί τηλεόρασης στον 902 TV ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψη απολυμένων τεχνικών απο τον 902 TV. Το περίεργο είναι οτι ποτέ δεν ανακοινώθηκαν οι απολύσεις και το ακόμη πιό περίεργο είναι το δελτίο των 8μμ μεταδόθηκε...
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση των τεχνικών τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) αναφέρεται:


Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ETITA-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 902

Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού 902 για τις αιφνίδιες και αναιτιολόγητες απολύσεις εργαζόμενων τεχνικών.


Η θέση μας είναι σαφής: δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε ούτε να θυσιάσουμε τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνουν οι εργαζόμενοι θύματα.Γι’ αυτό σήμερα είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να διεκδικήσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από το μισθό μας.


Ακόμα πιο ξεκάθαρα λέμε, ότι καμία απόλυση, καμία αυθαιρεσία, καμία μείωση ή περιορισμός των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας δεν θα γίνει ανεκτή στο όνομα των «δυσκολιών» και της κρίσης.

Ζητάμε από την Διοίκηση του 902 την άμεση ανάκληση των αυθαίρετων και παράνομων αυτών απολύσεων συναδέλφων μας τεχνικών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς να αντισταθούν με κάθε τρόπο στις συνθήκες ανασφάλειας και ανέχειας.
Θεωρούμε ότι κάθε ολιγωρία είναι ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη για όλους μας.

2 σχόλια:

  1. Τι γίνεται αδέρφια. απολύουν και οι κομμουνιστές εργοδότες; Χάλασε ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α καλά εσύ είσαι μακρια νυχτωμένος. Δεν έχεις ακούσει τίποτα για εκείνο το Ϊδια ειναι τα αφεντικα δεξια κι αριστερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει για μάς