12 Ιουλ 2011

Απολύθηκε ο γελοιογράφος Γιάννης Δερμετζόγλου απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΔεν έφταναν τα εργασιακά προβλήματα που ήδη υπήρχαν στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ήρθε και το κερασάκι.Απολύθηκε ο γελοιογράφος Γιάννη ΔερμεντζόγλουΗ ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις απαράδεκτες εξελίξεις για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».


Παράλληλα με τις μειώσεις μισθών που επιχειρούνται και την άρνηση εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων, με τις οποίες δικαιώνονται συνάδελφοι που είχαν απολυθεί, η διεύθυνση της εφημερίδας απέλυσε απολύτως αναιτιολόγητα τον γελοιογράφο Γιάννη Δερμεντζόγλου.
Με δεδομένη την επαγγελματική του επάρκεια είναι προφανές ότι η απόλυση του συναδέλφου χαρακτηρίζεται από προσωπική και πολιτική εμπάθεια.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τη διευθυντική ομάδα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» να ανακαλέσει την απόλυση και την απομάκρυνση συντακτών και να εφαρμόσει όσα προβλέπουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και η Εργατική Νομοθεσία.
Δηλώνουμε δε ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς