4 Αυγ 2011

Αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ- στον αέρα οι εργαζόμενοι

Κι έτσι ξαφνικά - για τους εργαζόμενους γιατι ο Σαμαράς θα το γνώριζε ήδη- η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Κ. Κατερίνα Μάστορα αποφάσισε να το κλείσει το μαγαζί. Με το δικό της τρόπο. αναστέλλει την έκδοση- τελευταίο φύλλο το Σάββατο. Οσο για τους εργαζόμενους, άγνωστη η τύχη τους. Δεν τους απολύει, δεν τους λέει τι θα κάνει, θα περιμένουν να δούν πώς θα ξυπνήσει αύριο, μεθαύριο...


Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, εξέτασε την αιφνιδιαστική απόφαση αναστολής της έκδοσης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία:
..."καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της εκδότριας Κατερίνας Μάστορα-Μπουλινάκη, καθώς οδηγεί στην ανεργία και την απόγνωση τους συναδέλφους της εφημερίδας, η πλειοψηφία των οποίων για πολλά χρόνια εργάζονται με αυταπάρνηση προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη έκδοση του φύλλου της εφημερίδας."
Επίσης, "καλεί την εκδότρια της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» να άρει την όποια απόφασή της περί αναστολής αναλογιζόμενη τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια ενέργεια και δηλώνει ότι , σε κάθε περίπτωση, θα διασφαλίσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των συναδέλφων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς