7 Δεκ 2012

Συνδρομή για την online έκδοση της Ουάσιγκτον Ποστ

Η "Ουάσινγκτον Ποστ", μια από τις τελευταίες μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες που προτείνει το περιεχόμενό της δωρεάν στο Ίντερνετ, πρόκειται να αρχίσει σε μερικούς μήνες να βάζει τους χρήστες του Ίντερνετ να πληρώνουν, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ουόλ Στριτ Τζέρναλ".

Οι χρήστες του Ίντερνετ θα μπορούν να βλέπουν δωρεάν έναν ορισμένο αριθμό άρθρων και στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώσουν για να συνεχίσουν να συμβουλεύονται τον ιστότοπο της μεγάλης εφημερίδας της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην "Ουάσινγκτον Ποστ", η "Ουόλ Στριτ Τζέρναλ" διευκρινίζει εντούτοις πως το σχέδιο αυτό δεν πρόκειται να εφαρμοστεί πριν από τουλάχιστον έξι μήνες.

Η κυκλοφορία των έντυπων εφημερίδων βρίσκεται σε πτώση και οι εκδότες δυσκολεύονται να αντλήσουν έσοδα από τους ιστότοπους όταν αυτοί είναι δωρεάν.

Έτσι ο ιστότοπος της "Ουόλ Στριτ Τζέρναλ" είναι από καιρό επί πληρωμή. Οι "Νιού Γιόρκ Τάιμς", από την πλευρά τους, άρχισαν να ζητούν πληρωμή για την πρόσβαση στον ιστότοπό τους το Μάρτιο του 2011 και δημιούργησαν τον Οκτώβριο του 2011 έναν ιστότοπο για την "Μπόστον Γκλόουμπ", μια άλλη εφημερίδα του ομίλου, ο οποίος απευθύνεται στους συνδρομητές.

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς