5 Μαρ 2013

Η διαδικασία των αρχαιρεσιών για τον ΕΔΟΕΑΠ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία 
των αρχαιρεσιών της 12ης και 13ης Μαρτίου 2013 για τον ΕΔΟΕΑΠ  

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ 

1. Οι εκλογές για την ανάδειξη των πέντε (5) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ, θα γίνουν στις 12 και 13 Μαρτίου 2013, από τις 08.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου (18.28’-18.29’).

2. Οι υποψηφιότητες θα μπορούν να υποβάλλονται γραπτά καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προς τη Γραμματεία της Ενώσεως μέχρι και την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.00.

Ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως έως και την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

3. Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν συντάκτες που έχουν πέντε (5) χρόνια συμπληρωμένα, κατά το χρόνο υποβολής υποψηφιότητας, ως μέλη της ΕΣΗΕΑ - μέτοχοι του ΕΔΟΕΑΠ.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Κάθε υποψήφιος μαζί με την αίτηση υποβάλλει και υπεύθυνη δήλωση, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή ότι είναι συνταξιούχος και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα.

Υπενθυμίζεται ότι για την εκλογή στο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ μόνο χωριστές υποψηφιότητες μπορούν να τεθούν. Όλοι οι υποψήφιοι κατά όργανο θα περιληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα αναγραφούν με αλφαβητική σειρά.

Έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων και αιτήσεων υποψηφιότητας, για όλα τα όργανα, υπάρχουν στη Γραμματεία.

Δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι τα μέλη της Ένωσης που είναι Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείου, Πρέσβεις ε.τ., Δήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινότητας ή διορισμένοι σε οποιαδήποτε μετακλητή θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς