5 Μαρ 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΔΟΕΑΠ ΣΤΙΣ 12-13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ


Η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ με πρόεδρο την κ. Ελένη Σπανοπούλου κατήργησε με το έτσι θέλω την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων-μελών και με την αιφνιδιαστική παραίτησή της επέβαλε μία πολιτικά ανήθικη διαδικασία.

Η διοίκηση της ΕΣΗΜΘ με πρόεδρο τον κ. Μάκη Βοϊτσίδη ακολούθησε ακριβώς τον ίδιο δρόμο και σε εκλογές χωρίς συνέλευση εξέλεξε εκπρόσωπό της στον ΕΔΟΕΑΠ τον κ. Παν. Νεστορίδη που είναι ταυτόχρονα μισθοδοτούμενος υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ.

Η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ με πρόεδρο τον κ. Τρίμη αφού έδωσε (κατά μειοψηφία) μάχη για να συμπορευτεί στην πολιτικά ανήθικη διαδικασία κατάργησης της συνέλευσης (με ψήφους Τρίμη-Αντωνιάδου-Διόγου-Κουντή) και την έχασε, κατάφερε σήμερα με φτηνά τερτίπια να την καταργήσει στην πράξη, για να μήν ακουστεί η αλήθεια.

Αλλά η αλήθεια θα μαθευτεί θέλουν δεν θέλουν. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες:


α. Η γεμάτη αίθουσα στην αρχή της Συνέλευσης,


β. Η αίθουσα (άδεια) όταν είχαν αρχίσει οι πραγματικές ομιλίες με στοιχεία και αποκαλύψεις.


Στην τρίτη φωτογραφία το πάνελ με το ΔΣ. Όλοι είχαν τον ρόλο τους:

Ο Τρίμης στην υπηρεσία που είχε επωμιστεί ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και να μην μιλήσουν - όσο υπήρχε κόσμος- οι “επικίνδυνοι” για το σύστημα, η Νταουντάκη σε μία αγωνιώδη μάχη ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και να ενημερωθούν τα μέλη για τα φοβερά που συμβαίνουν στο Ταμείο και το Σωματείο, και οι υπόλοιποι ως παθητικοί θεατές!!!

Ας μην παραπονιόμαστε. Έχουμε τις διοικήσεις που μας αξίζουν

ΕΚΛΟΓΕΣ

Το μόνο ουσιαστικό σ΄αυτή τη συνέλευση παρωδία: Οι εκλογές θα γίνουν στις 12 και 13 Μαρτίου.

Σωστά, αφού αυτό μόνο μπορούσε να γίνει υπό τις παρούσες συνθήκες. Εν τούτοις κι αυτό το σωστό έγινε προσπάθεια να περάσει με τον ίδιο λάθος τρόπο.

Συγκεκριμένα:

Η Συνέλευση ξεκίνησε περίπου δύο ώρες μετά την επίσημη ώρα έναρξης όταν δεν υπήρχε ακόμη απαρτία στη Συνέλευση αλλά τα δεδομένα έδειχναν ότι το πολύ σε μισή ώρα αυτό θα είχε επιτευχθεί.

Ξεκίνησε με προσωπική ομιλία του κ. Τρίμη ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ενδεχόμενο να προσφύγει κάποιος στη δικαιοσύνη και αμέσως μετά – κατά παράβαση των αποφάσεων του ΔΣ και της Ημερήσιας Διάταξης- ζήτησε να εγκριθεί η πρόταση για τις εκλογές ενώ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ.

Και όταν του επισημάνθηκε αυτό, με αίτημα να περιμένει να ολοκληρωθεί πρώτα η απαρτία, απάντησε προκλητικά “όποιος θέλει ας πάει στα δικαστήρια”... Τέτοια συνέπεια

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Τρεις από τους ομιλητές ανακοίνωσαν μέσα στη συνέλευση τις υποψηφιότητές τους στις εκλογές- και οι τρεις με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες:

Οι Νίκος Κωτσικόπουλος και Γιάννης Μπογιόπουλος (οι οποίοι στηρίζονται και από τους ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ) και η Πόπη Χριστοδουλίδου η οποία, μάλιστα, δήλωσε ότι «θα κατεβεί μόνη χωρίς κανέναν άλλο».

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η παράταξη «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι θα έχει δύο υποψήφιους: τον Γιάννη Αγγέλη και … την Πόπη Χριστοδουλίδου(;;;).

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν έδωσαν, από την πλευρά τους οι παραιτηθέντες της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ. Ούτε η Ελένη Σπανοπούλου, ούτε προς το τέλος η Ελένη Δελβινιώτη απάντησαν στα βασικά ερωτήματα. Δηλαδή, στο γιατί δε προχώρησαν συντεταγμένα σε εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβρη και γιατί επέλεξαν να παραιτηθούν τώρα, αιφνιδιαστικά και καταργώντας την συνέλευση- αποφεύγοντας δηλαδή την υποχρέωση να ενημερώσουν το Σώμα και να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματά του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σήμερα το πρωί η ίδια η Ελ. Σπανοπούλου έστειλε sms που έγραφε: Κάραβελ σήμερα 11πμ, στην πρόταση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ  για εκλογές 12-13 Μαρτίου λεμε ναι. Εμμένειν. Ελένη Σπανοπούλου. Αυτό το μήνυμα θα έλαβε και ο Τρίμης και πήρε τα άρματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς