27 Απρ 2009

24ωρη απεργία στήν "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"


Απεργία 24ωρη, έστω και την τελευταία στιγμή, αποφάσισε το Διοκητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στην Απογευματινή. Η απεργία χαρακτηρίζεται προειδοποιητική και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.


Υπενθυμίζουμε οτι στην συνέλευση που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος Μιχάλης Αλεξανδρίδης είχε μιλήσει για ενδεχόμενο 20 απολύσεων ενώ και οι συνάδελφοι που συμμετείχαν είχαν εκφράσει τη διαμαρτυρία τους για το κλιμα μέσα στήν εφημερίδα και την ανασφάλεια μέσα στην οποία ζούν εδώ και πολύ καιρό.

Δυστυχώς οι προειδοποιήσεις του δεν ελήφθησαν υπόψη απο τις "κεφαλές" του ΔΣ που είχαν άλλες προτεραιότητες τώρα με τις εκλογές...

Οπως δεν ελήφθησαν υπόψη τα προειδοποιητικά σήματα στη Βραδυνή, στον Αλφα κ.λ.π Ακόμη περιμένουν αυτοί οι απολυμένοι την αντίδραση του Σωματείου τους...

Ασε που οι απολύσεις παραμονές εκλογών χαλάν τη σούπα που μαγειρεύουν εδώ και καιρό προσπαθώντας απο τη μια να δείξουν στα αφεντικά οτι είναι καλά παιδιά και απο τήν άλλη στους εργαζόμενους οτι είναι και συνδικαλιστές-που λέει ο λόγος τώρα. Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ βρέ παιδιά δεν γίνεται.


ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς