17 Νοε 2009

"Τρείς νύχτες του Αυγούστου" ...

(και μια ημέρα)

Όλα συμβαίνουν στα μέσα του Αυγούστου, σε τρεις νύχτες και σε μία ημέρα. ..
Μια γυναίκα, μια προφητεία. Μία γυναίκα, δύο φόνοι. Η Ανέζα λεηλατεί την ψυχή της, παίρνει τους δρόμους του φεγγαριού, ερωτεύεται, ποθεί, πονά, ματώνει, ματώνεται, καταστρέφει και αυτοκαταστρέφεται, ελευθερώνει τα πλέον ζοφερά ένστικτά της. Επιλέγει την πιο ιδιότυπη «αποχώρηση» παίρνοντας μαζί τον αγαπημένο της και κλείνοντας τον κύκλο της προφητείας. Τι την οδηγεί στο σκοτεινό ταξίδι της και στην προσωπική της κόλαση; Πώς μπορεί να εξαγνισθεί και να κερδίσει την παντοτινή αγάπη;
Ο τίτλος ανήκει στο βιβλίο της καλής συναδέλφου Σόνιας Ζαχαράτου που παρουσιάζεται αύριο το απόγευμα στις 7μμ στο χώρο του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης.
Η δημοσιογράφος Σόνια Ζαχαράτου συνεργάζεται με τo περιοδικό «ΒΗmagazino» για το οποίο έχει πάρει σημαντικές συνεντεύξεις. Υπήρξε διευθύντρια στα περιοδικά «ΕΙΝΑΙ» και «7 ΜΕΡΕΣ TV». Στο παρελθόν παρουσίασε τηλεοπτικές εκπομπές στην ΕΡΤ, μεταξύ των οποίων και την πολιτιστική εκπομπή «Οι τέχνες είναι 7». Το 1998 είχε εκδώσει τα ποιητικά πεζογραφήματα «Πανσέληνος παρά κάτι».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η βιβλιοκριτικός Τέα Βασιλειάδου, οι δημοσιογράφοι Αθηνά Ραπίτου και Γιώργος Δουατζής, και η Ελένη Κεχαγιόγλου, υπεύθυνη τμήματος λογοτεχνίας στα «Ελληνικά Γράμματα» που έχει εκδώσει το βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς