22 Δεκ 2009

Μήπως είναι θέμα δείκτη νοημοσύνης;

Του Σωτήρη Στανωτά

O Πάνος Σόμπολος , είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου.Ο κόσμος, όσο και αν νομίζουν κάποιοι, πώς τρώει κουτόχορτο, κάθε φορά πού τον βλέπει στην τηλεόραση, γελάει με συγκατάβαση και μόνο ως πλάκα θεωρούν, οι περισσότεροι, το γεγονός ότι υπήρξε Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ..

Και θα μπορούσαν οι Πολίτες, αυτής της χώρας ,να θεωρήσουν πώς δεν τους αφορά ποιος είναι πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και ακόμη περισσότερο πώς δεν είναι δικό τους θέμα το γεγονός ότι η ΕΣΗΕΑ είναι «ακέφαλη» από τον περασμένο Μάϊο.

Ο συλλογισμός είναι λανθασμένος, γιατί ένα ισχυρό Σωματείο όπως η ΕΣΗΕΑ- πού λειτουργεί και ως έλέγχουσα Αρχή των επαγγελματιών Δημοσιογράφων σε θέματα Δεοντολογίας και όχι μόνο-σημαίνει καλύτερες συνθήκες Ενημέρωσης για τους Πολίτες.¨Η, έστω, αγώνα γι΄ αύτές..

Τους τελευταίους μήνες, όμως, η ΕΣΗΕΑ παραμένει ουσιαστικά ακέφαλη καθώς ο Πάνος Σόμπολος ,ως κλασσικός .βλαχοδήμαρχος αρνείται να καταλάβει πώς στις αρχαιρεσίες του Μαΐου, αποδοκιμάστηκε .

Και μόνο η στάση του αυτή και η συμπεριφορά του, δείχνει πώς δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ «ηγέτης».Αυτό δεν είναι κακό.Αν, όμως, η στάση του οφείλεται σε χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, τότε τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Για όλους- ακόμη και για την παράταξή του, τόσο στην ΕΣΗΕΑ όσο και ευρύτερα στην Πολιτική ζωή της χώρας..

Δημοσίευση απο: newstrap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς