28 Ιαν 2010

Σε περικοπές μισθών προχωρεί το ραδιόφωνο SENTRA FM 103,3


Σε περικοπές μισθών πρόκειται να προχωρήσει, άμεσα, όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής του σταθμού Βαγγέλης Μπραουδάκης, το ραδιόφωνο του Σέντρα .

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον εκπρόσωπο στο Μικτό Συμβούλιο Νίκο Ζαμπάρα, η διοίκηση του Σταθμού είναι αναγκασμένη να προχωρήσει άμεσα σε περικοπές μισθών, αλλά και προσωπικού εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζει, απόρροια της μείωσης των διαφημιστικών εσόδων.
Από τις συγκεκριμένες κινήσεις, όπως τόνισε ο κ. Μπραουδάκης, εξαιρούνται όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στον Σταθμό με τη μορφή μισθολογίου.
Τα “νέα μέτρα” θα έχουν αντίκτυπο στους συναδέλφους που συνεργάζονται με τον Σταθμό με Δ.Π.Υ.. Σε αυτούς θα γίνουν περικοπές μισθών που θα ξεκινούν από 10% (για όσους είναι σε χαμηλή μισθολογική κλίμακα) έως και άνω των 20% (για εκείνους που είναι σε πιο υψηλές μισθολογικές κλίμακες).

Επίσης ,θα προχωρήσει στην διακοπή συνεργασίας με περίπου δέκα συναδέλφους, που εργάζονται στον Σταθμό. Η επιλογή των συγκεκριμένων,σύμφωνα πάντα με όσα ανακοινώθηκαν, έχει γίνει και πάλι από συντάκτες οποίοι έχουν σχέση εργασίας με Δ.Π.Υ., αλλά και με κριτήριο ότι δεν πρόκειται να μείνουν άνεργοι, καθώς έχουν κι άλλες συνεργασίες με άλλα Μέσα.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις κρίνονται απαραίτητες απο την ιδιοκτησία "προκειμένου να επιτευχθεί η βιωσιμότητα του Σταθμού, διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο με τις παρούσες συνθήκες η εταιρεία θα προχωρουσε σε αναστολή λειτουργίας".

Ειναι φανερό οτι έχουμε καταιγισμό εργασιακών προβλημάτων σχεδόν σε όλα τα Μέσα. Ελπίζουμε η ΕΣΗΕΑ να ασχοληθεί ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ με αυτό το θέμα και δεν εννοούμε με μία ανακοίνωση η μία απεργιούλα για την τιμή των όπλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς