21 Απρ 2010

ΤΡΕΙΣ (ωραίοι...) ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ...

Πάνος Κολιοπάνος, Νίκος Μεγγρέλης και Γιάννης Βλαστάρης είναι τα ονόματα των δημοσιογράφων που ακούγονται μετ΄ επιτάσεως ως υποψήφια για την ανάληψη της διεύθυνσης του Αθηναικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Η επιλογή του νέου διευθυντή δεν θα κριθεί τόσο από τις ικανότητες ενός εκάστου όσο από τις γνωριμίες τους μέσα στην κυβέρνηση. Και οι τρεις έχουν επαφές και φιλίες στο βαθύ ΠΑΣΟΚ. Αυτός που φαίνεται μέχρι τώρα να κερδίζει... στα σημεία είναι ο Κολιοπάνος καθώς είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις του με τον αντιπρόεδρο Θόδωρο Πάγκαλο. Ο Πάγκαλος όπως λένε οι γνωρίζοντες φέρεται αποφασισμένος να προωθήσει πάσει δυνάμει την υποψηφιότητα του Κολιοπάνου και πολλοί θεωρούν ότι η.... υπόθεση είναι τελειωμένη καθώς εκτός των άλλων κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί στις επιθυμίες-διαταγές του αντιπροέδρου.
Από την πλευρά τους οι άλλοι δύο υποψήφιοι με τις δικές τους επαφές προσπαθούν να ξεπεράσουν τον σκόπελο που ακούει στο όνομα Πάγκαλος. Ο μεν Μεγγρέλης λέγεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και διεκδικεί τη θέση του διευθυντή με σοβαρές πιθανότητες να την κερδίσει, ο δε Βλαστάρης ακούγεται ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη καθώς έχει ισχυρά ερείσματα στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. Το όνομα του Πάνου Κολιοπάνου είχε ακουστεί και για υψηλή διευθυντική θέση στην ΕΡΤ.
πηγή: zoornalistas
Σημείωση ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ:
Μπράβο. Ωραίες επιλογές! Καλά, κανείς σ΄ αυτή τη χώρα δεν μαθαίνει ποτέ τίποτα; Εκτός αν- για άλλη μιά φορά- το κριτήριο επιλογής είναι ποιός...έβλαψε την πατρίδα περισσότερο. Δεν ρωτάτε και κατά ΕΣΗΕΑ μεριά να σας δώσουν κανένα "ιστορικό" βιογραφικό; Εμείς πάντως τα έχουμε έτοιμα... Αχρείαστα να είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς