28 Ιαν 2011

Απόλυση δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ γιατι...αντιμίλησε


Ο δημοσιογράφος έκανε το βαρύτατο παράπτωμα να…αντιμιλήσει στην διευθύντρια προγράμματος του σταθμού που…νομίζει πως είναι BBC. Και αντιμίλησε γιατί η κυρία Τζένη Παπουλίδου, η διευθύντρια απαιτούσε να ακυρώσει ο δημοσιογράφος το ταξίδι που είχε προγραμματίσει ( με τη δική της σύμφωνη γνώμη) και να δουλέψει για να της κάνει το κέφι.
Ετσι είναι οι διευθυντές στον Σκαι: απαιτούν πολλά από τους εργαζόμενους γιατί, ως γνωστόν, ο σταθμός πληρώνει καλά (οι φήμες για περικοπές 10% ελέγχονται ως ανυπόστατες).

Παρά τον καυγά, ο δημοσιογράφος Πέτρος Δριτσάκος, αθλητικός συντάκτης που κάνει και τις αθλητικές μεταδόσεις, ακύρωσε τα εισητήρια, δεν έφυγε ταξίδι και δούλεψε. Αυτό, όμως, δεν ήταν φαίνεται αρκετό και ο γενικός διευθυντής του Σταθμού, Γιάννης Σπανολιός, τον απέλυσε, αφου τον στόλισε δεόντως (ως και γαϊδούρι τον χαρακτήρισε…) γιατί, λέει «δεν σέβεται τους κανόνες και αντιμίλησε στην διευθύντρια).

Ε, τώρα τι να πείς. Ότι... έσταξε η ουρά του γαϊδάρου εκεί κάτω στον ΣΚΑΙ; (Και δεν εννοούμε, βέβαια, τον δημοσιογράφο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς