12 Μαΐ 2011

Ολοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στον “Πανελλήνιο”- παρά τα εμπόδια

Η Συνέλευση αρχίζει στις 11 το πρωί, είναι η τελευταία και γιαυτό θα γίνει ανεξάρτητα απο τον αριθμό των παρόντων.


Δυστυχώς, ναι μέν επελέγη απο το ΔΣ χώρος πιό κατάλληλος για προσέλευση (θυμάστε παλιά πόσος κόπος απο κάποιους να πάει η Συνέλευση όσο πιό μακριά γίνεται για να μήν μπορεί να έρθει κόσμος...) αλλά η πλειοψηφία του συμβουλίου ακύρωσε την στάση εργασίας που είχε αποφασιστεί και έτσι πάλι βρισκόμαστε στον ίδιο παρανομαστή.


Το καλύτερο: ο λόγος που ακυρώθηκε η 5ωρη στάση εργασίας (που είχε ανακοινωθεί και αναρτηθεί στο σάιτ της ΕΣΗΕΑ) προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημοσιογράφοι είναι η...διευκόλυνση της Νέας Δημοκρατίας να κάνει, με μεγάλη προβολή, το Ζαππειο 2. Το αίτημα υπεβλήθη απο τον εκπρόσωπό της Ν.Δ. κ. Μιχελάκη και έγινε αμέσως αποδεκτό απο τους Σομπολαίους αλλά και τον Κουμπιά παρά τίς αντιρρήσεις των υπολοίπων. Σιγά μήν έλεγαν όχι. Αλλωστε στο παρελθόν κι άλλοι πρόεδροι είχαν τέτοιου είδους συναλλαγές (όχι μόνο απο τον ίδιο χώρο!!!) απλώς δεν πέρναγε γιατί υπήρχαν εκλεγμένοι με μεγαλύτερες αντιστάσεις..

Παρ΄ολα αυτά εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε στή Συνέλευση. Μιά Συνέλευση κρίσιμη όσο και οι μέρες που ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς