12 Μαΐ 2011

ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ!


Κάποτε θεωρούσαμε το να πέσει μια κάρτα στον αέρα ουτοπικό.


Κάποτε στις μεταξύ μας συζητήσεις παραδεχόμασταν ότι δύσκολα θα καταφέρναμε κάτι παρόμοιο με την κρατική τηλεόραση (κάρτα αιτημάτων διάρκειας 3-5 λεπτών ανά ώρα προγράμματος).

Κάποτε δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα καταφέρναμε να περνάγαμε για 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ συνεχόμενα μια κάρτα στον αέρα ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού με τα αιτήματα μας.


Κάποτε όμως ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ!!!


Αφού χρειάστηκε ψυχολογική εξαθλίωση με καθυστέρηση πληρωμών πέραν του ενός έτους και οικονομική πλέον εξαθλίωση 4,5 μηνών με μη καταβολή δεδουλευμένων , τώρα πια μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!!! Αυτά που κάποτε θεωρούνταν συνδικαλιστικά ανέφικτα πλέον τα βλέπουμε ως χαμηλά εμπόδια! Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί γιατί η κοροϊδία τους προφανώς είναι ανεξάντλητη! Το νερό μπήκε στο αυλάκι κύριοι! Προσέξτε μην βρεθείτε μπροστά μας γιατί θα … βραχείτε!


Υπάρχει μια πολύ απλή λύση για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας (και όχι μόνο) : ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ!!!! Γιατί αυτό που πετύχαμε σήμερα Τετάρτη 11 Μαίου 2011 , 9 παρά πέντε μέχρι 11 παρά πέντε το βράδυ στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΛΤΕΡ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε! Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ανοίξουμε όλα μας τα χαρτιά γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως!!


Α και πριν κλείσω!! Κύριοι ιδιοκτήτες των υπολοίπων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών μην χαίρεστε! Μην τρίβετε τα χεράκια σας έχοντας στο μυαλό σας διαγράψει το ΑΛΤΕΡ γιατί θα χαλαστείτε!! Και επειδή την Τρίτη έπεται η τελευταία συνάντηση σας με τους εκπροσώπους μας για την σύμβασή μας να ξέρετε αυτό : Τα μαγαζάκια σας δεν μας πέφτουν μακρυά! Και έχουμε και πολύ όρεξη! Φανταστείτε την καρτούλα αυτή με το λογότυπο του μαγαζιού σας και πηγαίνετε στην συνάντηση για να συμφωνείστε! Γιατί μετά θα το κάνουμε διακαναλικό το πάρτυ!

Ένας απλήρωτος τεχνικός
πηγή: aplirotoi στις 12:54 π.μ 12.5.011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς