17 Μαΐ 2011

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΟΣ




Της Καρολίνας Νούντλ- Κάλφα

(εργαζόμενης στον Αλτερ)


Συναδελφοι εκπεμπουμε SOS οχι μονο εμεις οι ομηροι του τηλεοπτικου σταθμου Αλτερ, αλλα το συνολο του δημοσιογραφικου κοσμου. Μεγαλωσαμε στον δρομο, διπλα στα προβληματα του πολιτη. Σε σεισμους, πυρκαγιες, πλημμυρες, εκλογες , ΔΝΤ, πορειες , εξεγερσεις δολοφονιες .....στους απληρωτους, τους ανεργους, τους αρρωστους, τους αστεγους Πολλες φορες κληθηκαμε να παιξουμε τον ρολο του μεσολαβητη ....απο τον πολιτη στο κρατος ....για να δωσουμε λυσεις .............(Δυστυχως καποιοι το πηγαν αντιθετα).


Καποιοι αντισταθηκαμε στις εμμεσες και αμεσες προσπαθειες φιμωσης μας , καποιοι επαναπαυθηκαμε στον μισθο μας και κατσαμε... σε πνευμα φλογα και ορμη ....Στις δυσκολες συγκυριες που περνα η χωρα μας πρεπει και εχουμε καθηκον να επανακτησουμε τον χαμενο ενθουσιασμο μας. Το κυρος της Ενωσης μας. Να βγουμε στο ρεπορταζ για Ενημερωση, χωρις εξαρτημενες σχεσεις , με το κεφαλι ψηλα ....και την σιγουρια οτι θα καταφερουμε να σβησουμε απο τον χαρτη το συνθημα Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι ...


Καποιοι θελησαν και καταφεραν να βαλουν στο περιθωριο τους μαχομενους δημοσιογραφους ...να παιξουν δικα τους παιχνιδια Σε μεγαλο βαθμο το καταφεραν αλλα φτανει πια !!!!!! Λαος χωρις ελευθερη δημοσιογραφια ειναι σαν ενας τυφλος που επιχειρει να διασχισει καθετα την Εθνικη οδο ....Για να υπαρξει αυτο χρειαζονται ΑΛΛΑΓΕΣ εκ βαθρων, χρειαζεται μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ να πολεμησει, να διεκδικησει, να κοψει τα χερια κατω απο τα τραπεζια ....Ηρθε η ωρα να παλεψουμε!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς