7 Ιουν 2011

Οι εργαζόμενοι στη SPORTDAY απορρίπτουν την πρόταση της εργοδοσίαςΑπόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων
Ο εκπρόσωπος των συντακτών της SPORTDAY στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Μανώλης Παναγιωτόπουλος, ΄μετά απο την συνέλευση των εργαζομένων απέστειλε προς τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου την ακόλουθη επιστολή με τίς αποφάσεις της συνέλευσης:

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν γενικής συνέλευσης και μυστικής ψηφοφορίας με τη συμμετοχή των εργαζομένων δημοσιογράφων, τεχνικών και υπαλλήλων της SPORTDAY, που διενεργήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου στα γραφεία της εφημερίδας (παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ), αποφασίστηκε με ψήφους 40 υπέρ – 7 κατά – 1 άκυρη, η μη αποδοχή της πρότασης της εργοδοσίας για καταστρατήγηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Παράλληλα αποφασίσαμε να εξουσιοδοτήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεώς μας για οποιαδήποτε συζήτηση κι επαφή με την ιδιοκτησία και τους εκπροσώπους της, ούτως ώστε να εγκαταλειφθεί το συγκεκριμένο σχέδιο “περικοπών” και να μην εφαρμοστεί η απειλή εκ μέρους της εργοδοτικής πλευράς για 12 άμεσες απολύσεις σε περίπτωση που αρνηθούμε τη μείωση κατά 25% των μικτών αποδοχών όλου ανεξαιρέτως του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς