9 Ιουν 2011

'Εκκληση εκπροσώπων του Μεικτού για άμεση συγκρότηση ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ

Εκπρόσωποι στο Μεικτό Συμβούλιο απο 20 Μέσα Ενημέρωσης κατέθεσαν κείμενο- έκκληση προς τα νεοεκλεγέντα μέλη με τα οποία ζητούν να συγκροτηθεί άμεσα το προεδρείο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου. Το κείμενο (που διαβάστηκε απο εκπρόσωπό τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης) είναι το εξής:

"Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Αθήνα 9 Ιουνίου 2100

Συνάδελφοι Απευθύνουμε ύστατη έκκληση στα 11 εκλεγμένα μέλη του ΔΣ να προχωρήσουν άμεσα σήμερα στη συγκρότηση προεδρείου. Η κωλυσιεργία που παρατηρείται εδώ και δυο εβδομάδες είναι απαράδεκτη, ανεπίτρεπτη σε τέτοιες στιγμές που περνάει ο κλάδος και ύποπτη στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.

Ως μέλη του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ ζητάμε σήμερα κιόλας τη συγκρότηση του Προεδρείου σε σώμα, διαφορετικά οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν άμεσα. Δεν είναι δυνατό τη στιγμή που η κοινωνία έχει βγει στο δρόμο και καθημερινά στον κλάδο σημειώνονται απολύσεις, μειώσεις μισθών, ατομικές συμβάσεις κλπ τα 11 μέλη του ΔΣ να επιδεικνύουν τέτοια αδιαφορία και να κρύβονται πίσω από σκοπιμότητες προσωπικές ή παραταξιακές."

Το κείμενο υπογράφουν οι εκπρόσωποι των παρακάτω μέσων:Ελεύθερος Τύπος, Κεφάλαιο, Sentra FM, Αυγή, Εθνος, Απογευματινή, 105,5 Στο κόκκινο, Βήμα, Βήμα FM, Ελευθεροτυπία, Extra channel, ΑΠΕ, Ημερησία, Alpha, Δημοκρατία, Πρωταθλητής, 9,84, ALTER, Σκάι 100,3, Ελεύθερος, STAR channel, ANTENNA, Πράσινη, GOAL, METRO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς