6 Ιουν 2011

Η Ένωση Τεχνικών καταγγέλλει τον απεργοσπαστικό σταθμό ΣΚΑΪ!!!




Καταγγέλλουμε την Διεύθυνση του τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ γιατί για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιώντας απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, δεν σέβεται την απεργία του Σωματείου μας.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μικραίνει σαν τηλεπικοινωνιακό μέσο με τέτοιες ενέργειες, μιας και οι μετρήσεις τηλεθέασης δείχνουν δίχως αμφιβολία ότι τις ημέρες που στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς απεργούν οι τεχνικοί και δεν βγαίνει ζωντανό πρόγραμμα, ο ΣΚΑΪ κάνει ακόμα ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ποσοστά τηλεθέασης από τα καθημερινά και ούτως ή άλλως μικρά νούμερά του.



Προφανώς το τηλεοπτικό κοινό του γυρίζει την πλάτη αναγνωρίζοντας τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις της Διεύθυνσης του ΣΚΑΪ «εκμεταλλεύομαι ΜΟΝΟΣ μου την απεργία ΟΛΩΝ».
Πως γίνεται λοιπόν να σεβαστεί τον αγώνα και την αγανάκτηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ένα κανάλι που δεν σέβεται τους αγώνες των εργαζομένων του; Που τους απειλεί να μην απεργήσουν; Που τους απολύει όποτε απεργούν;


Συνάδελφοι του ΣΚΑΪ,



Μην υποκύπτετε στις πιέσεις και στις απειλές της εργοδοσίας. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα ΟΛΩΝ των εργαζομένων, τεχνικών και μη, μελών μας και μη! Οι αγώνες δεν δικαιώνονται όταν σκύβουμε το κεφάλι, παρά μόνο όταν υψώνουμε το ανάστημά μας.
Συνάδελφοι,
Παραμένουμε σε αγωνιστική εγρήγορση! Διεκδικούμε ό,τι ακριβώς δικαιούμαστε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς