23 Ιαν 2012

Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΕΡΤ εως 31 Ιανουαρίου

Σήμερα όπως είχε αποφασισθεί, συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ με θέμα την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ΕΡΤ και τη συνέχιση του Απεργιακού μας αγώνα:
Συζητήθηκαν τα θέματα που έθεσε η Διοίκηση της ΕΡΤ σχετικά με :
α) ΕΤ – 1
β) Περιφερειακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
γ) Ψηφιακά θεματικά κανάλια
δ) Ραδιοτηλεόραση κλπ.

Επίσης συζητήθηκε η πορεία των θεμάτων που αφορούν την προώθηση των αιτημάτων μας σχετικά με την Π.Υ.Σ. για τους Συμβασιούχους, την Κ.Υ.Α. για το Βαθμολόγιο – Μισθολόγιο, για τα θέματα του εκτός έδρας και 10% προσθέτων, για τα οποία οι αταλάντευτοι και συνεχόμενοι αγώνες των εργαζομένων ανάγκασαν την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση να δεσμευτούν για την άμεση λύση τους.

Όμως μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί και παραμένουν μόνο οι υποσχέσεις.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε για άλλη μια και τελευταία φορά να αναστείλει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέχρι τις 31/1/2012.
Χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση, αν όλα τα παραπάνω θέματα ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των εργαζομένων και για τη λειτουργία της ΕΡΤ, δεν έχουν λυθεί,

η ΑΠΕΡΓΙΑ από τις 06:00 της 1/2/2012 συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστικότητα.

Η Διοίκηση και η Κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να κερδίζει χρόνο σε βάρος των εργαζομένων και να μην επιλύει αυτά τα θέματα, εκμεταλλευόμενη την ευθύνη μας απέναντι στον ελληνικό λαό.
Αυτή η τελευταία αναστολή δεν πρέπει για κανένα λόγο να εκληφθεί ως στάση υποχώρησης, κάτι τέτοιο θα ανοίξει του ασκούς του Αιόλου και μόνο αυτοί θα έχουν την ευθύνη.
Τα χρονικά περιθώρια για την επικύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, στενεύουν, αντίθετα η θέληση και η αγωνιστικότητα των εργαζομένων, γιγαντώνεται.

Προσπαθούν με χαλκευμένα στοιχεία να απαξιώσουν και να λοιδορήσουν τους αγώνες μας, οι εργαζόμενοι ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, θα συνεχίσουν δυναμικά με στόχο την οριστική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς